Зеленський розкрив стратегію у разі перемоги Трампа на виборах в США
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський розкрив стратегію у разі перемоги Трампа на виборах в США

Володимир Зеленський
Джерело:  The Guardian

Президент Володимир Зеленський заявив, що хотів би, щоб кандидат у президенти США Дональд Трамп приїхав в Україну і на власні очі побачив результати розв'язаної Росією злочинної війни проти України. 

Чому Зеленський хоче запросити Трампа до України

Глава держави підкреслив, що хотів би особисто поспілкуватись з Трампом і щоб той приїхав в Україну і на власні очі побачив наслідки розв’язаної Росією злочинної війни.

Здається, і йому це було би потрібно, щоб глибше зрозуміти ситуацію. Він знає Путіна, наскільки я розумію з деяких висловлювань. Думаю, щоб знати Путіна, треба не тільки спілкуватись з ним, а й побачити результати того, що він приніс в Україну. Ти більше зрозумієш, з ким маєш справу. Якби я потім мав можливість з ним поспілкуватись, як він все бачить — тоді б я зрозумів і це було б для мене відправною точкою щодо стратегії, — пояснив Зеленський.

Зеленський застеріг Трампа від безвідповідальних заяв щодо завершення війни в Україні

Президент Володимир Зеленський розкритикував кандидата в президенти США Дональда Трампа через безвідповідальні заяви про нібито наміри завершити війну в Україні через поступки країні-агресорці Росії. 

При цьому Зеленський висловив впевненість, що Путін не дотримуватиметься ніяких ймовірних домовленностей з Трампом.

Я не розумію, невже він хоче бути президентом-лузером? Давайте уявимо, що Трамп став президентом і вирішив закінчити війну за рахунок України. Наприклад. І якимось чином отримав підтвердження від Путіна, що це стоп, це все. Українці не будуть з цим миритися, але він може тоді сказати, що не дає нам жодної підтримки, а Україна без зброї не зможе воювати. Давайте уявимо. І уявіть собі на секунду, що після цього Путін піде далі. То ким для всього світу буде цей президент США? — пояснює глава держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?