Зеленський терміново приїхав на Одещину — фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський терміново приїхав на Одещину — фото та відео

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

29 листопада глава держави Володимир Зеленський прибув в Одеську область та провів там нараду щодо захисту півдня України й транспортування зерна морем.

Що відомо про візит Зеленського в Одеську область

Сьогодні працюємо на Одещині. Розпочали з доповідей військових і наради щодо захисту регіону. Багато важливих питань. Оперативна обстановка та ведення бойових дій у межах відповідальності ОСУВ "Одеса". Ситуація в Чорному морі, протимінні заходи та гарантування безпеки "зернового коридору". Робота ППО Одещини, прикриття Одеси з повітря, інфраструктури "зернового коридору" та наших бригад, - розповів президент.

Окрім того, наголошується, що під час візиту в Одеську область він провів зустріч з військовим командуванням у регіоні.

Також вказано, що глава держави встиг заслухати доповідь командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Одеса" Андрія Гнатова щодо ситуації та бойових дій у межах відповідальності ОСУВ "Одеса"; доповідь командувача Військово-морських сил ЗСУ Олексія Неїжпапи щодо обстановки в Чорному морі та дистанційного мінування росіянами акваторії; доповідь командувача повітряного командування "Південь" Дмитра Карпенка про роботу системи ППО Одещини, прикриття з повітря Одеси й інфраструктури "зернового коридору".

Під час робочої поїздки на Одещину Володимир Зеленський відвідав обласний центр соціально-психологічної допомоги.

Обласний центр допомоги переселенцям в Одесі. Поспілкувався з нашими людьми. Дуже конкретні питання підтримки. Сьогодні, в умовах воєнного часу, обовʼязково дбати про тих, хто цього потребує. Захистити, відновити нормальне життя для кожного й кожної – наш пріоритет, - зазначив він.

Як пройшла зустріч Зеленського з бійцями ЗСУ

Варто зазначити, що під час поїздки Володимира Зеленського супроводжував глава Міноборони Рустем Умєров.

За словами українського лідера, що під час таких відряджень для нього завжди велика честь – зустрітися з нашими захисниками.

Сьогодні поспілкувався з воїнами, які захищають південь України, вручив їм державні нагороди. Дякую за службу, за збиті ворожі цілі, за сміливість і самовідданість у захисті нашої держави та людей! – наголосив президент.

Зеленський нагороджує воїнів
Фото: president.gov.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?