Зʼявився новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля — відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Зʼявився новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля — відео

гра

Розробники презентували новий трейлер гри "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля" українською мовою, де використали треки українських артистів.

Головні тези:

  • У новому трейлері гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля демонструються незвичайні локації, зустрічі з мутантами та підготовка до місій, які акцентуються на нелінійному сюжеті гри.
  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля обіцяє гравцям захоплюючий ігровий процес з українською музикою та подіями, які створюють атмосферу постапокаліптичного світу.
  • Гра розрахована на близько 40 годин геймплею з чотирма можливими фіналами, а передзамовлення вже доступні на різних платформах, включаючи ПК та Xbox.
  • S.T.A.L.K.E.R. 2 відрізняється незалежністю від попередніх частин серії, що дозволяє новачкам насолоджуватися грою без необхідності знання попередніх подій.
  • Ігра S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля представлена у жанрі постапокаліптичного шутера від першої особи та є найочікуванішою грою 2024 року.

Що відомо про нову гру S.T.A.L.K.E.R. 2

Граючи за головного героя, на ім'я Скіф, гравці досліджуватимуть зону, повну мутантів, радіації та ворожих угруповань.

У трейлері, який називається "Час можливостей", можна побачити нові незвичайні локації, зустрічі з мутантами та "архіаномаліями", а також пункти, де можна відпочити та підготуватися до наступної напруженої місії.

Зона така якою бачиш її ти. Я ж показав тобі якою я її бачу. Іди своїм шляхом, і тоді ти зможеш побачити Зону по-своєму, — йдеться в описі трейлеру.

Розробники пишуть, що ігрові кадри переплітаються з фрагментами розповіді, що підкреслює важливість нелінійного сюжету гри.

А також тут можна почути пісні:

  • естрадного співака, композитора-пісняра Миколи Мозгового ("Край");

  • постпанк-дуету "ДК Енергетик" ("Енергетик");

  • електропоп-співачки Анастимози ("Хризантеми").

S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля є найочікуванішою грою 2024 року

"S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля" — це рольова відеогра в жанрі постапокаліптичного шутера від першої особи.

Вона є продовженням серії ігор S.T.A.L.K.E.R., події яких відбуваються в наш час у Чорнобильській зоні відчуження, де після викиду радіації почали з'являтися аномалії.

Про плани випустити гру вперше заговорили ще у 2010 році. Спочатку проєкт планували запустити у квітні 2022-го. Але потім реліз кілька разів переносили, поки у січні 2024 року не оголосили про прем'єру гри у вересні.

Розробники зазначають, що походження гри займе приблизно 40 годин і в основній сюжетній лінії буде чотири фінали.

Вже доступне передзамовлення на цифрові та фізичні видання. S.T.A.L.K.E.R. 2 буде доступний для користувачів та користувачок ПК і Xbox.

S.T.A.L.K.E.R. 2 незалежний від інших ігор серії — це означає, що гравцям, які не грали в попередні частини, необов’язково знати їх сюжет (хоча команда радить пройти всі ігри серії «для повного занурення»).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?