Зібрати всі сили й битись. У Третій штурмовій бригаді оцінили План перемоги України
Категорія
Україна
Дата публікації

Зібрати всі сили й битись. У Третій штурмовій бригаді оцінили План перемоги України

Жорін

16 жовтня президент України Володимир Зеленський представив у Раді План перемоги України. Своїми думками щодо цього важливого документу поділився заступник командира  Третьої штурмової бригади, екскомандир полку “Азов”, майор ЗСУ Максим Жорін.

Головні тези:

  • Єдиний можливий план кожного українця — зібрати всі сили й битись, незалежно від обговорення стратегій та планів, вважає Максим Жорін.
  • Україні важко, але є шанс розгрому ворога та перемоги в цій війні, попри обмежені ресурси порівняно з Росією.
  • Цивільні мало усвідомлюють суть конфлікту на фронті та його можливі наслідки, що становить серйозну проблему.
  • Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін підкреслює важливість активної боротьби та реалістичного підходу до ситуації на фронті.

Єдиний можливий план кожного українця — зібрати всі сили й битись

Максим Жорін впевнений, що жоден план, яким би він не був, не скасовує необхідності воювати.

Ось це головне, що потрібно всім усвідомити. А то після цих новин знову всі будуть просто чекати перемоги.

На думку військового, “можна обговорювати все, що завгодно, не покладаючи зайвих сподівань і не надягаючи на голову мрії про «незабаром все буде, як раніше».

Жити з надіями нормально. Головне, щоб ці надії не відірвали увагу від реальності, в якій ми продовжуємо бути. А наша реальність — це відчутне просування ворога, його перевага в чисельності та озброєнні й згуртований союз ворожих сил.

Максим Жорін

Максим Жорін

Заступник командира  Третьої штурмової бригади

В такій реальності єдиний можливий план, якого потрібно дотримуватись кожному українцю, — це зібрати всі сили й битись.

Жорін попередив, що ситуація на фронті продовжує загострюватися

Заступник командира  Третьої штурмової бригади, екскомандир полку “Азов”, майор ЗСУ Максим Жорін в інтерв’ю Online.UA розповів про складну ситуацію на фронті, фатальність потенційних переговорів з Росією та проблеми, з якими стикається українська армія.

Одна з головних проблем полягає в тому, що не так вже й багато цивільних знають про те, що насправді відбувається на фронті та які наслідки це може мати.

За словами Жоріна, попри те, що в України набагато менше ресурсів, аніж у Росії, вона має шанс розгромити ворога та вийти переможницею з цієї війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?