Зірковий футболіст назвав причину дострокового завершення кар'єри
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірковий футболіст назвав причину дострокового завершення кар'єри

Рафаель Варан
Джерело:  online.ua

Ексзірка мадридського Реалу та Манчестер Юнайтед, а також збірної Франції Рафаель Варан заявив про дострокове завершення кар'єри у віці 31 року через надмірну травматичність. 

Головні тези:

  • Рафаель Варан завершив кар'єру у віці 31 року через травматичність, яка почалась після матчу з Україною в 2014 році.
  • Французький футболіст відзначився 22 трофеями за кар'єру, включаючи чотири перемоги в Лізі чемпіонів.
  • Кіліан Мбаппе, зірка Реала, опинився у центрі скандалу, його підозрюють у згвалтуванні жінки в Стокгольмі.
  • Мбаппе відвідав ресторан та нічний клуб у шведській столиці перед тим, як стали відомі звинувачення.
  • Дивіться, які цікаві футбольні новини вражають світ і фанатів в цьому репортажі.

Чому Рафаель Варан вирішив достроково завершити футбольну кар’єру і до чого тут Україна

За словами колишнього гравця збірної Франції, проблеми почались після його участі у поєдинку проти збірної України у 2014 році у плей-оф кваліфікації на чемпіонат світу.

Варан зазначає, що на той момент мав серйозні проблеми зі здоров’ям і не повинен був брати участі у матчі-відповіді.

Мені тоді не слід було грати з Україною. У мене були проблеми з коліном після першого матчу, воно набрякло, боліло, я міг пропустити кілька місяців. Я поставив на карту свою кар'єру. Але я не шкодую, що зіграв тоді, я був потрібен тренеру та своїй збірній. Я без вагань зробив би це ще раз, — визнає французький футболіст.

Тоді в матчі-відповіді збірна Франції здобула розгромну перемогу з рахунком 3:0 та вийшла на чемпіонат світу з футболу. Рафаель Варан відіграв поєдинок повністю від стартового до фінального свистка.

Рафаель Варан протягом кар'єри виступав за Ланс, Реал, Манчестер Юнайтед і Комо. Всього він здобув 22 трофеї, зокрема, чотири рази тріумфував у Лізі чемпіонів, а також ставав чемпіоном світу й переможцем Ліги націй зі збірною Франції.

Що відомо про скандал навколо зіркового нападника Реала Мбаппе

Зірковому форварду мадридського Реалу та збірної Франції Кіліану Мбаппе оголосили підозру у ймовірному згвалтуванні жінки в одному з отелів Стокгольма. 

25-річний Мбаппе отримав підозру у згвалтуванні жінки в одному з отелів у центрі Стокгольму.

Підкреслюється, що жінка звернулась за медичною допомогою і вказала, що гвалтівником виявився зірка Реалу та збірної Франції Кіліан Мбаппе.

Мбаппе здійснив несподіваний візит до шведської столиці, і його бачили на вечірці в центрі Стокгольма в четвер і до ранку п'ятниці. 25-річний форвард Реала повечеряв у ресторані Chez Jolie в престижному районі Стокгольма Естермальм, а потім відправився в сусідній нічний клуб під назвою V.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?