Знищили одним ударом. Бійці ССО спалили російську "Акацію" — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Знищили одним ударом. Бійці ССО спалили російську "Акацію" — відео

ССО
ЗСУ

Сили оборони знищили виявлену Силами спецоперацій ЗСУ на Південному напрямку російську самохідну артилерійську установку 2С3 "Акація".

Українські бійці вкотре знищили російську техніку

Оператори 73-го морського центру ССО на південному операційному напрямку виявили та ідентифікували замасковану ворожу самохідну артилерійську установку 2С3 "Акація".

Воїни-спецпризначенці оперативно передали координати одному з артилерійських підрозділів Сил оборони та скоригували вогонь.

Точним пострілом техніку противника знищено вщент, - констатують спецпризначенці.

Втрати РФ в Україні

Втрати Росії у війні в Україні на 28 листопада становлять 860 окупантів, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 326 440 військових. Крім того, ЗСУ знищили три танки та три ББМ.

При цьому, за минулий тиждень, з 20 по 26 листопада, українські військові ліквідували 6260 російських солдатів. Також ЗСУ вдалося знищити 146 БПЛА, 130 артсистем та 78 танків.

Також днями оператори 3-го полку ССО під час аеророзвідки на Донецькому напрямку виявили екіпаж БпАК ZALA, який готувався до запуску безпілотника.

За даними військових, їм вдалось скоригувати по цілі вогонь М-142 HIMARS артилерійського підрозділу Сил оборони.

У результаті знищено екіпаж БпАК, їхній транспорт та безпосередньо сам безпілотник, - зазначили в ССО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?