Зрадник України Мацегора помер у російській лікарні після замаху
Категорія
Події
Дата публікації

Зрадник України Мацегора помер у російській лікарні після замаху

Мацегора
Джерело:  online.ua

Мацегора у перші дні повномасштабного вторгнення РФ став на бік окупантів.

Головні тези:

  • Геннадій Мацегора був поранений в результаті замаху на його життя у Росії.
  • Мацегора помер після перебування у критичному стані через отримані поранення.
  • Раніше колаборант підписав протокол створення окупаційної Харківської адміністрації разом з російськими загарбниками.
  • Стан колаборанта був критичним, але лікарі намагалися йому допомогти.

Після замаху Мацегора перебував в одній з лікарень РФ

7 червня російському Старому Осколі було здійснено замах на зрадника України Геннадія Мацегору, який обіймав посаду міського голови Купʼянська Харківської області від партії ОПЗЖ. У нього стріляли біля будинку в мікрорайоні Маришкін лог.

Колишній міський голова Купʼянська Геннадій Мацегора, який у перші дні широкомасштабного вторгнення РФ здав ворогу місто, помер у лікарні після замаху. Про це стало відомо з допису дружини Мацегори Людмили.

За словами дружини, колаборант помер вчора, 10 червня.

Пост Людмили Мацегори

Що відомо про Геннадія Мацегору

Мацегора добровільно пішов на повну співпрацю з російськими загарбниками. Зокрема, у червні 2022 року він підписав так званий протокол створення окупаційної Харківської адміністрації і публічно про це оголосив.

Після звільнення Купʼянська утік з росіянами до Білгородської області, де московські господарі приставили до Мацегори посилену охорону, яка, однак, не вберегла мера-колаборанта.

 Наразі московські лікарі вже другу добу поспіль намагаються завадити  Мацегорі потрапити на кобзоновий концерт. Стан зрадника українського народу —  критичний, — наголосили раніше у ГУР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?