ЗСУ ліквідували командний пункт армії РФ під Севастополем — відео
Категорія
Події
Дата публікації

ЗСУ ліквідували командний пункт армії РФ під Севастополем — відео

Микола Олещук
Севастополь

4 січня близько 15:00 поблизу окупованого Севастополя українські пілоти уразили пункт з'єднання російських окупаційних військ. Окупанти заявили, що їх ППО відпрацювала по ворожих цілях, однак у Севастополі є пошкодження. При цьому росіяни, за традицією, не визнають влучання у військовий об'єкт.

Під Севастополем уражено командний пункт російських окупантів

У кількох містах окупованого Криму вдень 4 січня лунали вибухи. Місцеві стверджували про "прильоти".

За даними Збройних сил 4 січня близько 15:00 поблизу Севастополя було уражено пункт з'єднання російських окупаційних військ.

Як зазначили у Повітряних силах, операція була проведена за допомогою українських пілотів. Командувач ПС ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук подякував воїнам за проведену роботу.

Вкотре дякую пілотам Повітряних Сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу, – написав Олещук.

Олещук також натякнув на те, що очікує від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії, який вони днями поширювали під час масованої атаки по Україні.

Тоді в РФ заявили про нібито влучання в один зі штабів, де знаходився заступник головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев’ятьма генералами ЗСУ.

Ситуація у Севастополі: що відомо

Російська окупаційна влада заявила, що їх ППО відпрацювало по ворожих цілях. Однак у Севастополі є пошкодження. При цьому вони не признають влучання у військовий об'єкт.

online.ua

Кримьский “губернатор” Михайло Развожжаєв повідомив, що від обстрілів нібито постраждав один дорослий та шестирічна дитина.

Чиновник написав про нібито падіння осколків у різних частинах міста.

Вибухи в Криму 4 січня

Близько 15:40 на території Севастополя тимчасово окупованого Криму оголосили повітряну тривогу. Також перед цим російські терористи перекрили рух по Керченському мосту.

Майже протягом години росіяни жалілись на масований ракетний обстріл, а на території Севастополя та Євпаторії лунали вибухи.

Одна з ракет, як стверджувало місцеве видання, ймовірно, влучила по військовій частині в Севастополі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?