ЗСУ розкрили подробиці стосовно ситуації в районі Бахмуту
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ розкрили подробиці стосовно ситуації в районі Бахмуту

Артилерія ЗСУ
Джерело:  Еспресо

За словами командира екіпажу БПЛА "Кара Небесна" 4-ї бригади оперативного призначення "Рубіж" НГУ Андрія із позивним “Отченаш”, ситуація в районі Часового Яру поблизу Бахмута на Донеччині ускладнилась через кілька причин. 

Що ускладнює для українських військових ситуацію поблизу Бахмута

Перше — це використання керованих авіаційних бомб, а також ФАБів. Друге — це на одного бійця Сил оборони України наразі йде приблизно 7-10 військовослужбовців Російської Федерації й у нас надзвичайна потреба у підтримці особового складу у резервах. Тому я сподіваюся, що закон про мобілізацію все ж таки приймуть і ми зможемо боронити наш край значно якісніше. Тоді, коли в нас буде у підрозділах та кількість особового складу, яка потрібна для оборони нашої країни, — пояснює військовий.

Він підкреслив, що на кожного українського військового приходиться велика кількість російських окупантів.

З урахуванням втрат техніки особового складу, які наразі є у представників Російської Федерації всі їхні локальні перемоги — це декілька посадок, які є абсолютно нераціональними. Тобто кожного разу, коли ми відходимо з якогось оборонного рубежу, ми відходимо на кращі позиції для того, щоб знищувати ворога якісніше, — підкреслив “Отченаш”.

Як використання армією керованих авіабомб впливає на ситуацію на фронті

Також він відзначив активніше використання росінами КАБів та ФАБів.

Потрібно розуміти, що ці ракети є дешевшими у виготовленні, тому росіяни мають можливість використовувати їх у великій кількості при тому вони несуть величезну кількість розрухи. Вони можуть використовувати їх саме для знищення наших позицій і просто для знищення житлових будинків. Тобто вони намагаються стирати Часів Яр з лиця землі, — зазначає військовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?