ЗСУ відбили 55 атак армії РФ в районі Покровська на Донеччині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбили 55 атак армії РФ в районі Покровська на Донеччині

Генштаб ЗСУ
Військовий ЗСУ

За інформацією Генштабу, протягом минулої доби українські військові 156 разів вступали у бій із підрозділами злочинної армії РФ. 

Головні тези:

  • ЗСУ відбили 55 атак армії РФ у районі Покровська на Донеччині за останню добу.
  • Російські окупанти намагались провести атаки у Харківщині, Лимані, Краматорську та інших напрямках, але були відбиті.
  • Ситуація на фронті в Запорізькій області залишається стабільною, ворог не проводив активних атак в цьому регіоні.
  • На Харківщині російські окупанти здійснили 8 атак, у напрямку Краматорська зафіксовано 10 боєзіткнень, а у Херсонській області ворог безуспішно атакував позиції ЗСУ 6 разів.
  • Події на сході України свідчать про постійну загрозу з боку російських військ та необхідність міцного оборонного реагування з боку ЗСУ.

Що відомо про ситуацію на фронті

Зазначається, що на Харківщині протягом доби російські окупанти 8 разів атакували позиції ЗСУ поблизу Воздвиженки, Желанного, Сергіївки, Пантелеймонівки, Новоолександрівки, Іванівки, Лисичного, Тимофіївки, Карлівки, Калинового та Гродівки.

У напрямку Куп’янська також було відбито 8 атак злочинної армії РФ поряд із Степовою Новоселівкою, Колесниківкою, Берестовим, Стельмахівкою та Андріївкою.

У напрямку Лимана на Донеччині російські загарбники 14 разів намагались покращити тактичне положення в районах Макіївки, Невського та Новосергіївки.

У напрямку Сіверська українськими військовими відбито 4 ворожі атаки поблизу Верхньокам’янського, Івано-Дар’ївки та Виїмки.

У напрямку Краматорська зафіксовано 10 боєзіткнень в районах Іванівського, Часового Яру, Богданівки та Андріївки.

У напрямку Торецька окупаційна армія здійснила 26 спроб безуспішних атак неподалік Північного, Нью-Йорка, Торецька та Залізного.

У напрямку Курахового українськими військовими зупинено 13 атак російських окупантів біля Красногорівки, Желанного, Карлівки, Георгіївки та Парасковіївки.

Російські окупанти здійснили 12 штурмів біля Великої Новосілки та Водяного.

Що відомо про ситуацію на півдні України

На лівобережжі Дніпра у Херсонській області російські окупанти 6 разів безуспішно атакували позиції ЗСУ.

У Запорізькій області ситуація на фронті залишається без змін, ворог активних атак не проводив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?