ЗСУ вранці знищили одразу три російські літаки — що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вранці знищили одразу три російські літаки — що відомо

Микола Олещук
Су-34

Уранці 17 лютого українські війська на Східному напрямку знищили два російські винищувачі-бомбардувальники Су-34 та один винищувач Су-35.

На сході знищено три російські літаки

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук повідомив, що уранці 17 лютого підрозділами Повітряних Сил Збройних Сил України знищено одразу три ворожі літаки:

  • два винищувачі-бомбардувальники Су-34,

  • один винищувач Су-35.

Нас ніщо не зупинить! Дякую, воїни! Разом – до перемоги!

Микола Олещук

Микола Олещук

Фото: t.me/MykolaOleshchuk

Станом на ранок 17 лютого, Генштаб ЗСУ повідомляв, що від 24 лютого 2022 року, РФ втратила 332 літаки та 325 гелікоптерів.

Су-35 та Су-34: що відомо

Су-35 — радянський/російський багатоцільовий винищувач четвертого покоління. Призначений для перехоплення і знищення повітряних цілей, а також для ураження наземних і надводних обʼєктів військ, наземної інфраструктури тощо.

За даними російських ЗМІ, вартість винищувача Су-35 коливається від 98 млн до 104 млн доларів.

Су-34 — радянський/російський всепогодний, двомісний винищувач-бомбардувальник. Призначений для здійснення точних ракетно-бомбових ударів по наземних цілях противника в оперативній і тактичній глибині, а також для ураження повітряних цілей противника.

Вартість одного російського винищувача-бомбардувальника Су-34 становить мінімум 50 млн доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?