ЗСУ взяли під бойовий контроль прикордоння Харківщини — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ взяли під бойовий контроль прикордоння Харківщини — Зеленський

Володимир Зеленський
ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський заявив, що провів безпекову нараду в Харкові та повідомив, що українським воїнам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти.

ЗСУ контролюють прикордоння Харківщини — Зеленський

Зеленський наголосив на успіхах Збройних сил України у Харківській області.

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні.

Провів у Харкові безпекову нараду. Були доповіді військових, керівників спеціальних служб, обласної й міської влад. Зараз нашим воїнам вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти. Я дякую кожному підрозділу, який забезпечує необхідні результати у знищенні окупанта.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

23 травня Росія завдала удару по Харкову та області. Семеро людей загинули та 21 був поранений на друкарському підприємстві в Харкові. Там виникла масштабна пожежа в паперовому цеху.

Як пройшла нарада Зеленського у Харкові

Президент України Володимир Зеленський приїхав до Харкова 24 травня та провів нараду з оборони та підготовки до опалювального сезону.

На нараді глава держави Володимир Зеленський заслухав доповіді з безпеки та оборони Харківської області, зокрема про ситуацію у районі міста Вовчанськ.

Також важливою темою була підготовка до опалювального сезону та відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури. Окрема тема — забезпеченню житлом жителів, які були переміщені з населених пунктів Харківської області, де тривають ворожі обстріли.

Усе місто, уся Харківська область заслуговують на нашу підтримку, вдячність, на нашу повагу — як і кожна українська громада, кожна наша людина, яка не підкорюється ворогу та робить усе, щоб зберегти життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?