ЗСУ завдали численних втрат армії РФ на Таврійському напрямку — Тарнавський
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали численних втрат армії РФ на Таврійському напрямку — Тарнавський

Танкісти ЗСУ
Джерело:  online.ua

Українські військові протягом доби відбили численні атаки злочинної армії РФ на Таврійському напрямку та завдали ворогу численних втрат. 

Що відомо про успіхи ЗСУ на Таврійському напрямку

За інформацією командувача Оперативно-стратегічного угруповання Сил оборони на Таврійському напрямку, бригадного генерала Олександра Тарнавського, тільки протягом останньої доби злочинна армія РФ втратила 288 військових та літак.

Протягом доби українські військові завдали 1 тис 1412 ударів по ворожих позиціях.

Загальні втрати ворога склали 288 осіб. Три окупанти потрапили в полон, - зазначив Тарнавський.

За його словами, українськими військовими протягом доби знищено 16 одиниць ворожої техніки: 5 бойових броньованих машин, 4 артилерійських систем, 1 літак, 3 безпілотні літальні апарати, 2 одиниці автомобільної техніки.

Також знищено склад боєприпасів ворога.

Як зазначив Тарнавський, українські воїни продовжують наступ та мають частковий успіх південніше Роботиного (Пологівський район Запорізької області).

При цьому, російські окупанти завдали 6 ракетних та 27 авіаційних ударів, провели 33 бойових зіткнення, здійснили 799 артобстрілів.

Що допоможе змінити ситуацію на фронті

На думку полковника ЗСУ у запасі, військового експерта Олега Жданова, смерть кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна допоможе змінити ситуацію на фронті в Україні.

Але, я вам скажу, що ситуація може змінитися ще в гірший бік. Тому що зазвичай перехідний момент між диктатурою і більш демократичним перетворенням країни, він може відрізнятися великим посиленням саме диктаторських законів, якщо відразу не відбудеться надлом, - попереджає аналітик.

На його думку, Кремль наразі може розіграти сценарій із двійником Путіна.

Раптом Путін себе дуже добре почуває - одужав. Людина, схожа на Путіна, будемо так говорити. Я згадую, коли вони там приймали рішення про визнання "ЛНР" і "ДНР", Путін кашляв, він не міг говорити довго, постійно запивав водою, права рука у нього була малорухлива, він практично нею не рухав, виглядав досить мляво і дуже втомлено, а зараз подивіться який Путін став рожевощокий, рум'яний, бігає по трапу, живчик... Скрізь встигає, на кількох заходах присутній одночасно, правда, різні речі говорить, забуває, на якій руці у нього годинник, - зазначає аналітик.

Полковник запасу додав, що вже ніхто не знає, де справжній Путін. За відомостями ЗМІ, ватажок Росії не покидає бункер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?