ЗСУ знищили два командні пункти та склади боєприпасів військ РФ в Херсонській області
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили два командні пункти та склади боєприпасів військ РФ в Херсонській області

ЗСУ знищили два командні пункти та склади боєприпасів військ РФ в Херсонській області
Джерело:  online.ua

Українські військові ліквідували склад з боєприпасами та командний пункт десантно-штурмового полку в Чорнобаївці, а також командний пункт парашутно-десантного полку в Нововоскресенському і ще один склад з боєприпасами в Благодатному на Південнобузькому напрямку.

Джерело: ОК "Південь"

Обстановка на Південнобузькому напрямку

В ОК Південь повідомили, що обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контрольована.

Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Протягом ночі двічі атакував гелікоптерами наші позиції вздовж лінії зіткнення. Успіху не мав.

Також зазначається, що реактивними системами залпового вогню “Град” обстріляний Марганець. Частково зруйновано кілька приватних будинків, пошкоджено водогін та газогін. Поранено 2 цивільні особи.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань знищено склад з боєприпасами та командний пункт 247-го десантно-штурмового полку в Чорнобаївці, а також командний пункт 331 парашутно-десантного полку в Нововоскресенському і ще один склад з боєприпасами в Благодатному.

Військові повідомили, що підтверджено втрати ворога в кількості 23 військових, одного танку Т-72 та легкого броньованого тягача. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

В Чорному морі напоготові чотири ракетоносія, споряджені 28 ракетами “Калібр”, як зосереджене нагадування про тяжіння ворога до символізму і значущих дат.

Напередодні очільниця об'єднаного координаційного штабу пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що ЗСУ продовжують проводити контрнаступальні дії в Херсонській області.

Зокрема військові знищують техніку, боєприпаси та живу силу військ РФ.

Якщо всі чекали, що це буде підйом війська та маршовий прохід степами Херсонської області, то це дарма. Оскільки в умовах сучасної війни контрнаступ виглядає інакше. Це здебільшого виснаження сил ворога. Чим ми і займаємося. І це знищення складів із боєприпасами, це знищення командних пунктів, удари по опорних пунктах, там, де він зосереджує свою силу, озброєння та техніку, - сказала вона.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?