ЗСУ знищили 2 станції РЕБ армії РФ на півдні України
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили 2 станції РЕБ армії РФ на півдні України

ОК "Південь"
ЗСУ

На південному напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили ще дві станції радіоелектронної боротьби і комплекс відеоспостереження «Муром-М».

ОК “Південь” звітувало про успіхи за добу

Підтверджена ліквідація ще 123 російських військових.

Про це повідомило оперативне командування «Південь».

Загалом за добу підтверджене знищення в цій операційній зоні 44 одиниць озброєння та військової техніки РФ, зокрема двох мінометів, двох систем фото- і відеоспостереження, 14 гармат і 23 одиниці автобронетехніки.

Крім того, українські захисники знищили на півдні чотири польові пункти боєпостачання ворога, два місця зберігання його паливно-мастильних матеріалів і матеріально-технічних засобів.

На Оріхівському напрямку ЗСУ відбили 9 ворожих атак

Про це Сили оборони півдня повідомили в Телеграмі.

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 9 штурмів, з яких 8 в районі Старомайорського та 1 в районі Роботиного. Успіху не мали.

На лівому березі Дніпра в Херсонській області, за даними командування, російські війська чотири рази штурмували позиції захисників. У результаті зі втратами відійшли на свої вихідні позиції.

Сили оборони півдня продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання й укріплення позицій.

Російські війська тиснуть артилерійськими обстрілами, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, не припиняють вести аеророзвідку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?