ЗСУ знищили десятки одиниць техніки армії РФ на Таврійському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили десятки одиниць техніки армії РФ на Таврійському напрямку

Артилерія ЗСУ
Джерело:  online.ua

Протягом останньої доби українські військові знищили 80 одиниць техніки злочинної армїі РФ та 338 російських окупантів. 

Що відомо про ситуацію на Таврійському напрямку

Як зазначають у пресцентрі Сил оборони Таврійського напрямку, протягом доби було відбито 4 атаки російських військових злочинців в районі Авдіївки на Донеччині та ще 17 атак окупантів - поблизу Первомайського та Невельського на Донеччині.

У той же час в районах Красногорівки, Георгіївки, Мар’їнки та Новомихайлівки протягом доби відбито 26 атак військових злочинців армії РФ.

Окрім цього відбито 4 атаки російських окупантів південніше Золотої Ниви та західніше Старомайорського в районі Шахтарска.

Західніше Вербового та Роботиного у Запорізькій області відбито 8 атак російських військових злочинців протягом доби.

Що відомо про втрати армії РФ на Таврійському напрямку

Зазначається, що протягом доби було знищено 338 російських окупантів та 80 одиниць ворожої військової техніки.

  • 4 танки;

  • 8 ББМ;

  • 4 артсистеми;

  • 2 засоби ППО;

  • 56 БпЛА;

  • 4 автомобілі;

  • 2 одиниці спеціальної техніки;

  • 1 ворожий склад з боєприпасами.

Окрім цього у Генштабі ЗСУ повідомили, що злочинна армія РФ продовжує зазнавати втрат на окупованих територіях України.

Лише в період з 6 по 10 січня цього року до шпиталів та медичних закладів масово надходить особовий склад, що бере участь у боях в тимчасово окупованих Луганській та Донецькій областях, - зазначається у ранковому зведенні Генштабу.

Зокрема, до населених пунктів Чернянка, Валуйки та Ровеньки на території Бєлгородської області з окупованої Луганщини привезли більше 300 важко поранених військових злочинної армії РФ.

До Бєлгорода направили майже 250 важкопоранених окупантів, а до Москви та Калінінграда направлено близько 150 військових злочинців.

Зазначається, що через відсутність кваліфікованих медичних фахівців пораненим неможливо надати допомогу у прифронтових шпиталях.

Польові шпиталі міноборони РФ переповнені та не справляються із кількістю постраждалих військовослужбовців, що після м’ясних штурмів у великій кількості прибувають кожного дня, - зазначають у Генштабі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?