ЗСУ знищили штурмовий загін армії РФ на Авдіївському напрямку — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили штурмовий загін армії РФ на Авдіївському напрямку — відео

ЗСУ
Джерело:  47 ОМБр

Воїни 47-ої окремої механізованої бригади зупинили ворожий наступ, ліквідувавши окупантів та їхню техніку на Авдіївському напрямку.

ЗСУ розгромили ворожих штурмовиків під Авдіївкою

Сили оборони України на Авдіївському напрямку розгромили елітну групу російських штурмовиків і зафіксували цей процес на відео.

Про це повідомляє 47 окрема механізована бригада.

Розгром елітної російської штурмової групи 15 окремої гвардійської бригади.

Зазначається, що воїни 47 окремої механізованої бригади зупинили ворожий наступ, ліквідувавши окупантів та їхню техніку на Авдіївському напрямку.

Бійці повідомили, що це сталося завдяки успішному влучанню роти ударних дронів у взаємодії з легендарними екіпажами "Бредлі".

Ситуація на Авдіївському напрямку

У ніч проти 17 лютого головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський оголосив про рішення вивести українські війська з Авдіївки Донецької області, яка перебувала під загрозою оточення ворогом.

18 лютого речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій констатував, що Сили оборони України завершили виведення підрозділів із міста.

При цьому російські війська не зупинилися на захопленні Авдіївки і продовжують наступати великими силами, тиснуть на навколишні села.

26 лютого ЗСУ здійснили відхід від села Ласточкине Донецької області, яке розташоване за 6 км від Авдіївки. Крім того, 27 лютого ЗСУ відійшли від сіл Сєверне та Степове на Авдіївському напрямку.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив, що російські війська мають локальні успіхи на Авдіївському напрямку. Це пов'язано з кількома чинниками, хоча ситуація на цій ділянці фронту залишається динамічною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?