Армія РФ атакувала авіабомбами Донеччину. Загинула дитина
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала авіабомбами Донеччину. Загинула дитина

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
обстріл

3 червня російські війська скинули на село Михайлівка, що на Донеччині, керовану авіабомбу, а через півтори години повторили удар.

Головні тези:

  • Російська армія атакувала село Михайлівка на Донеччині авіабомбами, що призвело до загибелі дитини та пошкодження 5 будинків.
  • У результаті обстрілів армії РФ в інших населених пунктах Донеччини також були пошкоджені будинки та поранені люди.
  • Місцева влада закликає українців евакуюватися з прифронтових районів через постійну загрозу російських обстрілів.
  • За добу російські війська обстріляли населені пункти Донеччини 14 разів, що призвело до поранень та пошкоджень інфраструктури.
  • Наразі продовжуються евакуаційні заходи, щоб забезпечити безпеку мешканців та уникнути подальших жертв серед цивільного населення.

Росіяни скинули керовані авіабомби на Михайлівку

Як зазначається, внаслідок атаки пошкоджено щонайменше 5 будинків.

Загинули дві людини — серед них 12-річний хлопчик, ще одна людина постраждала.

Нагадаємо, місцева влада неодноразово закликала українців евакуюватися з прифронтових районів Донеччини через постійну загрозу російських обстрілів і виїжджати до більш безпечних місць. По допомогу в евакуації можна звернутися на лінію 102.

Що відомо про обстріли армії РФ Донеччині протягом доби

  • Покровський район. У Мар'їнській громаді з артилерії обстріляні Парасковіївка, Максимільянівка і Костянтинівка. У Курахівці пошкоджено 4 будинки, також у громаді обстріляні Курахове і Ганнівка. Під удар потрапили околиці Ганнівки Добропільської громади. 

  • У Лиманській громаді пошкоджено 6 будинків: 5 у Ямполі і 1 у Новому. У Костянтинівці пошкоджено будинок. Під вогнем — околиці Миколаївської громади. 

  • Бахмутський район. У Залізному Торецької громади поранено 2 людини, пошкоджено 3 будинки, 2 адмінбудівлі та інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і промислова будівля. У Сіверську зруйновано 2 будинки, ще 1 пошкоджено у Серебрянці.

Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 49 людей, у тому числі 8 дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?