Армія РФ атакувала багатоповерхівку у Харкові. Постраждало 3 людей
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала багатоповерхівку у Харкові. Постраждало 3 людей

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
Армія РФ атакувала багатоповерхівку у Харкові. Постраждало 3 людей

15 вересня російські окупанти завдали ударів по Харкову. Наразі відомо, що є влучання у багатоповерхівку, також поранені люди.

Головні тези:

  • Російська армія атакувала багатоповерхівку в Харкові, що спричинило пошкодження та поранення трьох людей.
  • Внаслідок обстрілу 15 вересня зазнано великих руйнувань і пошкоджень цивільної інфраструктури в Харкові та інших областях України.
  • Окупанти використали балістичні ракети та керовані авіабомби для нападу на Україну, але зазнали відсічу від сил протиповітряної оборони.
  • Згідно з військовими джерелами, радіотехнічні війська виявили та здійснили супровід більш як 15 засобів нападу противника.
  • Після ворожих атак в Харкові сталася пожежа в будівлі поліклініки та навчальному закладі, а також горіла трава у Київському районі.

Що відомо про обстріл Росією Харкова 15 вересня

Як повідомив мер міста Ігор Терехов, внаслідок атаки виникла пожежа. Також є руйнування.

Перед цим повідомляли про пуски керованих авіабомб на місто. 

Згодом керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив про пошкодження цивільної інфраструктури в Немишлянському районі. За його словами, троє людей отримали поранення.

Що відомо про атаку РФ на Україну 15 вересня

Як зазначають військові, радіотехнічними військами було виявлено та здійснено супровід 17 засобів повітряного нападу противника.

Окупанти вдарили по Одещині двома балістичними ракетами "Іскандер-М" із окупованого Криму та однією керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору ТОТ Запорізької області, а також 14 ударними БпЛА типу "Shahed" з Курська та Чауди.

Сили протиповітряної оборони знищили ракету Х-59 та 10 "шахедів".

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Сумській, Полтавській та Миколаївській областях.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, у Харкові через ворожу атаку було пошкоджено будівлю поліклініки та сталася пожежа в навчальному закладі. Обійшлося без постраждалих.

Також керівник ОВА зазначив, що приблизно за годину до цього, 14 вересня о 23:20, росармія запустила дві керовані авіабомби для атаки. У Харкові через цей обстріл виникла пожежа у будівлі навчального закладу, а також горіла трава у Київському районі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?