Армія РФ атакувала дронами Херсонщину — є загиблий та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала дронами Херсонщину — є загиблий та поранені

Олександр Прокудін / Херсонська ОВА
Дрон

15 серпня російські військові скинули вибухівку з дронів на два автомобіля у Херсонській області. В результаті нападу один чоловік загинув, двоє отримали поранення.

Головні тези:

  • Російські війська скинули вибухівку з дронів на два автомобіля у Херсонській області, що призвело до загибелі одного чоловіка та поранення двох інших.
  • У селищі Козацькому трапилася атака дронів, в результаті якої загинув 60-річний чоловік.
  • Крім того, в селі Гаврилівка Бериславського району росіяни скинули вибухівку на автомобіль з двома цивільними, результатом чого стали поранення двох людей.
  • На Херсонщині також зареєстровано випадок загибелі жінки внаслідок обстрілу російськими військами села Токарівка Херсонської області.
  • Херсонська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування щодо цих подій з метою встановлення винних та притягнення до відповідальності.

Атака дронів на Херсонщину: що відомо

У селищі Козацькому росіяни скинули вибухівку з дрона — загинув 60-річний чоловік.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Сьогодні близько 16:00 окупаційні війська скинули вибухівку з дрона на 60-річного чоловіка. Він дістав смертельні поранення.

Олександр Прокудін

Олександр Прокудін

Начальник Херсонської ОВА

Також на Херсонщині, у селі Гаврилівка Бериславського району, росіяни скинули вибухівку на автомобіль, в якому перебувало двоє цивільних.

У селі Гаврилівка Бериславського району двоє людей постраждали через атаку російського безпілотника. Близько 16:30 окупанти скинули вибухівку з дрона на автомобіль, у якому перебували чоловіки 60 та 61 років.

Очільник ОВА поінформував, що один із потерпілих зазнав мінно-вибухової та черепно-мозкової травм, а також поранення обличчя та руки. В іншого — травма плеча, руки та ноги. Обох чоловіків доставили до лікарні для надання меддопомоги.

Росіяни вбили жінку на Херсонщині

Російські війська близько 16:30 обстріляли село Токарівка Херсонської області, внаслідок чого на власному подвір’ї загинула жінка.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

15 серпня 2024 року близько 16:30 російські військові, попередньо з артилерії, обстріляли Токарівку. На подвірʼї приватного будинку травми, несумісні із життям, отримала жінка.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів.

Олешківська окружна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаї війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 ККУ).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?