Армія РФ атакувала ракетою готель у Кривому Розі. Загинуло двоє людей, ще 5 поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала ракетою готель у Кривому Розі. Загинуло двоє людей, ще 5 поранені

Сергій Лисак / Дніпропетровська ОВА
Армія РФ атакувала ракетою готель у Кривому Розі. Загинуло двоє людей, ще 5 поранені

26 серпня військові РФ атакували ракетою Кривій Ріг. Внаслідок удару загинуло 2 людини, ще 5 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Головні тези:

  • У результаті ракетного удару армії РФ по готелю у Кривому Розі загинули дві людини, ще п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.
  • Атака пошкодила 6 магазинів, 4 багатоповерхівки та 8 автомобілів у цьому районі.
  • Російські війська також атакували готель у Краматорську, де загинув британський журналіст та були поранені ще 4 журналісти та двоє інших людей.
  • За словами керівника ОВА, серед постраждалих у Кривому Розі є жінка у важкому стані та чоловік із середньою тяжкістю поранень; троє інших потерпілих отримали легкі поранення.

Що відомо про удар РФ по готелю у Кривому Розі

Як повідомив голова ОВА Сергій Лисак, Двоє людей загинули через ракетний удар по готелю в Кривому Розі. Це жінка та чоловік.

П'ятеро постраждали. У лікарні 43-річна жінка у важкому стані. Госпіталізований і 37-річний чоловік. Він в стані середньої тяжкості. Ще три потерпілі оговтуватися будуть вдома.

Наразі невідома доля ще двох людей. Ймовірно, вони можуть перебувати під завалами. На місці трагедії продовжують роботу всі служби.

За словами голови ОВА, внаслідок удару пошкоджені 6 магазинів, 4 багатоповерхівки, 8 авто.  

Росія обстріляла готель у Краматорську

25 серпня російські загарбники завдали удару по готелю "Сапфір" у Краматорську — загинув британський журналіст Раян Еванс.

Про нову жертву російського удару повідомив начальник Краматорської МВА Олександр Гончаренко.

Рятувальники знайшли під завалами тіло загиблого, — написав він.

Як повідомляє пресслужба Донецької обласної прокуратури, з-під завалів зруйнованої у Краматорську будівлі готелю дістали труп громадянина Великої Британії, який загинув під час ракетної атаки з боку РФ.

Окрім того, наголошується, що поранення різного ступеня тяжкості отримали шестеро людей, з яких 4 журналістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?