Армія РФ атакувала Харків. У місті зупинилось метро, є загиблий
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала Харків. У місті зупинилось метро, є загиблий

Ігор Терехов
харків

РФ 23 червня завдала чергового удару по місту Харків. Росіяни використали керовані авіабомби, вже відомо про загиблого.

Головні тези:

 

  • Міське метро та електромережі були зупинені унаслідок авіаударів, що ускладнює ситуацію з транспортом та житловими умовами мешканців.
  • За даними мера Ігоря Терехова, атака РФ призвела до загоряння гаражів та пошкодження будинків у приватному секторі міста.
  • Наслідки нападу 22 червня та 23 червня призвели до численних постраждалих та загиблих у Харкові, зокрема серед дітей та цивільних осіб.

Що відомо про удар РФ по Харкову 23 червня

Як повідомив мер міста Ігор Терехов, авіаудар прийшовся по приватному сектору міста.

Один з ударів прийшовся по приватному сектору міста. Маємо інформацію про загиблих, — повідомив він.

За даними Терехова, влучання було у двох районах. Це Шевченківській та Холодногірський райони. Вже відомо про загиблих, але інформація уточнюється.

Крім цього, хочу сказати, що на жаль немає енергопостачання в половині міста. Зупинилось метро, наземний електротранспорт. Зараз працюємо над тим, щоб випустити на маршрути автобуси, — розповів Терехов в ефірі національного телемарафону.

За даними Терехова, станом на 15:35 відомо про одного загиблого та чотирьох поранених — їм надається медична допомога.

Також відомо, що після авіаудару у місті почались перебої з електропостачання. У Харкові зупинилось метро.

Тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену. Усі станції наразі працюють виключно в режимі укриття. Про відновлення руху буде повідомлено додатково, — повідомили в "Харківському метрополітені.

Станом на 15:50кількість постраждалих у Харкові збільшилася до пʼяти людей. Росіяни вдарили по приватному домоволодінню. Є загоряння гаража та господарчої споруди, повідомляє голова ОВА Синєгубов.

Що відомо про удар РФ по Харкову 22 червня

Російська Федерація 22 червня запустила по Харкову чотири керовані авіабомби. В результаті цього було зруйновано частину житлового будинку та пошкоджено авто.

Станом на 23 червня відомо, що у лікарнях області надають допомогу 41 постраждалому, з них — троє дітей.

Олег Синєгубов зазначив, що внаслідок влучання КАБа по п'ятиповерхівці в Основ’янському районі Харкова постраждали 52 людини, із них три дитини та поліцейський, загинули дві особи.

Окрім того, у Холодногірському районі міста внаслідок обстрілу пошкоджена будівля підприємства, загинула людина, четверо поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?