Армія РФ атакувала Харківщину — є жертви
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ атакувала Харківщину — є жертви

Харківська обласна прокуратура
Обстріл Харківщини

25 липня окупаційні війська РФ обстріляли село Подоли Куп'янського району.

Головні тези:

  • Через ракетні обстріли РФ по Харківщині пошкоджена цивільна інфраструктура.
  • У результаті атаки РФ по Куп'янському району та Лозовій загинули чоловік та жінка, ще двоє осіб потрапили до лікарні у середньо важкому стані.
  • Росія застосувала різні види озброєння для атаки по Харківщині, що призвело до руйнування житлових будівель та господарчих приміщень.

У результаті обстрілу РФ на Харківщині загинув чоловік

25 липня близько 5:15 армія РФ з артилерії обстріляла с. Подоли Купʼянського району. У результаті обстрілу загинув 48-річний чоловік, повідомили у прокуратурі Харківської області.

Також у прокуратурі повідомили подробиці ранкових обстрілів Куп'янська-Вузлового та селища Приколотне.

Зазначається, що по Куп'янську-Вузловому ворог завдав удару ФАБ-1500 з УМПК. По Приколотному ворог використав УМБД Д-30 СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

Внаслідок обстрілів РФ пошкоджено виключно цивільну інфраструктуру: житлові будинки, господарчі приміщення, магазини, авто, — додали у прокуратурі.

Внаслідок ракетного удару РФ по Лозовій є загиблі та поранені

Російська окупаційна армія 24 липня атакувала Харків і Лозову Харківської області, внаслідок чого загинули та поранені цивільні.

За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, вдень ворог атакував інфраструктурний об’єкт у місті Лозова на Харківщині.

Внаслідок ракетного удару постраждали чотири людини, ще двох людей наразі шукають.

На жаль, з-під завалів вилучили одне тіло людини. Дані встановлюються.

Пізніше стало відомо про двох загиблих внаслідок ударів Росії по Лозовій.

4 людини постраждали: дві жінки віком 63 та 46, а також двоє чоловіків 57 та 53 років. Госпіталізовані у стані середньої тяжкості чоловік та жінка. Інші — без госпіталізації, стан — легкий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?