Армія РФ обстріляла два села на Донеччині — є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла два села на Донеччині — є загиблі

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
Донеччина

Російські солдати зранку 7 серпня обстріляли два села на Донеччині. Внаслідок атаки армії РФ чотири мирні людини загинули, ще один цивільний зазнав поранень.

Головні тези:

  • Російська армія вчинила напад на два села на Донеччині, що призвело до загибелі чотирьох мирних жителів та поранення іншого.
  • Атаки були спрямовані на житлові райони Мар'їнки та Михайлівця, де загинули люди віком від 52 до 65 років.
  • Необхідно звернути увагу на зростання жертв війни в Україні та засудити агресивні дії Російської Федерації, які призводять до гуманітарної кризи та людських жертв.

Російська армія вбила чотирьох донеччан

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

4 людини загинули та 1 поранена внаслідок обстрілів Донеччини.

Зокрема він зазначив, що околиці Мар'їнки постійно перебувають під ворожими обстрілами, і цього ранку один із таких обстрілів призвів до загибелі 65-річної жінки і 64-річного чоловіка в Антонівці Мар'їнської громади.

Ще один чоловік у селі поранений — йому надають необхідну медичну допомогу у найближчій лікарні.

Вадим Філашкін

Вадим Філашкін

Керівник Донецької ОВА

Також дві людини загинули у Михайлівці Новогродівської громади — це 55-річний чоловік і 52-річна жінка, поінформував Філашкін.

Росіяни вдарили КАБом по Донецькій області

Російські терористи, зранку, 27 червня, вдарили керованою авіаційною бомбою (КАБ) по місто Селидове. Внаслідок удару постраждали шестеро людей, у тому ж числі й діти.

Згідно з попередньою інформацією, ворог скинув на населений пункт "ФАБ-500". Снаряд влучив по дому багатоквартирного будинку. Внаслідок обстрілу постраждали шестеро людей:

  • двоє дітей 11 та 17 років;

  • четверо дорослих від 63 до 67 років.

Також були пошкоджені багатоповерхові та приватні домоволодіння, автомобілі й адмінбудівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?