Армія РФ обстріляла Костянтинівку. Загинуло троє людей, ще 5 постраждали
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Костянтинівку. Загинуло троє людей, ще 5 постраждали

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
Армія РФ обстріляла Костянтинівку. Загинуло троє людей, ще 5 постраждали

11 вересня російські війська двічі обстріляли Костянтинівку Донецької області. Внаслідок атаки відомо про загиблих та поранених.

Головні тези:

  • 11 вересня армія РФ обстріляла Костянтинівку в Донецькій області, що призвело до загибелі трьох людей та поранення пʼятеро.
  • Унаслідок атак РФ на Костянтинівку та інші міста Донецької області було пошкоджено будинки, підприємства та інфраструктуру, що загрожує життю місцевого населення.
  • Відповідальні служби працюють на місцях обстрілів для надання допомоги постраждалим та відновлення уражених об'єктів.

РФ вкотре атакувала Костянтинівку на Донеччині

Як повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін, перший раз росіяни атакували близько 12:00. По місту вдарили зі ствольної артилерії. Внаслідок обстрілу загинули дві жінки віком 73 і 81 рік.

Також пошкоджені чотири приватні будинки, крамниця і лінія електропередач.

Вдруге окупанти атакували о 13:02. Вона забрала життя однієї людини, ще пʼятеро поранені.

На місці обстрілів працюють всі відповідальні служби.

Що відомо про ситуацію у Донецькій області 11 вересня

Як наголошує Вадим Філашкін, російський терор на Донеччині не припиняється:

  • Покровський район. У Кураховому обстріляно приватний сектор; у Гірнику загинули 2 людини. У Криворізькій громаді пошкоджені 2 підприємства. У Добропіллі 1 людина поранена, пошкоджено 11 будинків, 2 підприємства, адмінбудівлю і соціальний об'єкт. У Мирнограді пошкоджені приватні будинки і адмінбудівлі.

  • Краматорський район. У Торському Лиманської громади пошкоджено будинок. У Костянтинівці пошкоджено 2 інфраструктурні об'єкти.

  • Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 13 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. Торецька громада зазнала 4 авіаударів керованими авіабомбами.

Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1733 людини, у тому числі 154 дитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?