Армія РФ обстріляла Вовчанську громаду. Є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла Вовчанську громаду. Є загиблі

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
Вовчанськ

14 травня, росіяни здійснили обстріл Вовчанської громади Чугуївського району Харківської області. 

В результаті обстрілу Вовчанської громади загинули люди

Російські війська активізували обстріли Вовчанської громади. Протягом кількох днів у напрямку Вовчанська скинуто 22 КАБи.

Про сьогоднішній обстріл Вовчанська та Гатища повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Через ворожі обстріли, які відбулися у м. Вовчанськ об 11:55, загинула 80-річна жінка. Відбулося загоряння приватного будинку. У селі Гатище внаслідок осколкового поранення загинув 83-річний цивільний.

Олег Синєгубов

Олег Синєгубов

Голова Харківської ОВА

13 травня Генштаб ЗСУ повідомив, що Сили оборони відтіснили росіян від Вовчанська.

Станом на 14 травня продовжуються заходи з прочісування міської забудови у Вовчанську. Ситуація контрольована. Втрати противника на цьому напрямку за поточну добу склали 4 особи та 5 одиниць озброєння і військової техніки.

Ситуація на Харківському напрямку

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов зізнався, що ситуація у Харківській області "на межі".

Як і більшість українських посадовців і військових експертів, шеф української розвідки вважає, що російські атаки на північному сході мають на меті перекинути українські резерви з гарячих напрямків Донбасу.

Ситуація на межі. З кожною годиною ця ситуація наближається до критичної, — заявив Буданов по відеозв'язку з бункера у Харківській області.

За його словами, українська армія намагається перекинути війська з інших ділянок лінії фронту, щоб зміцнити свою оборону на північному сході, але знайти особовий склад було важко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?