Армія РФ обстріляла з артилерії Нікополь — є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ обстріляла з артилерії Нікополь — є поранені

Сергій Лисак / Дніпропетровська ОВА
Нікополь

Російські війська 2 вересня обстріляли з артилерії Нікополь Дніпропетровської області. Внаслідок ворожої атаки постраждали дві жінки, виникла пожежа у приватному будинку та господарській споруді.

Головні тези:

  • Російські війська обстріляли Нікополь з артилерії, в результаті чого постраждали дві жінки та спричинились значні матеріальні збитки.
  • У результаті атаки 84-річна жінка перебуває в лікарні у важкому стані, а ще одна людина звернулася за медичною допомогою.
  • Окрім поранених громадян, артилерійський обстріл Росією призвів до пошкоджень житлових та комерційних об'єктів у місті.

Росія обстріляла Нікополь з артилерії

Через ворожий артобстріл у Нікополі постраждали дві жінки. Стан 84-річної лікарі оцінюють як тяжкий. Роблять все можливе, аби врятувати. По медичну допомогу звернулася і 59-річна мешканка.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, ворог випустив по місту з пів десятка снарядів. Через це зайнялися двоповерховий приватний будинок і господарська споруда. Є інші руйнування.

Росія вчергове атакувала Нікополь

Російські військові 29 серпня атакували Нікополь Дніпропетровської області. Внаслідок атаки одна людина загинула та ще п’ятеро дістали поранення.

Як повідомив голова ОВА Сергій Лисак, у Нікополі загинула 42-річна жінка. Росіяни вбили її, обстрілявши місто з артилерії. 

Ще п’ятеро людей поранені. Жінки 19 і 59 років. І чоловіки 30, 60 і 74 років.

Голова ОВА також додав, що окупанти у місті пошкодили торговельний центр, багатоповерхівки, господарські споруди, авто, газогін. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?