Армія РФ понесла великі втрати на Курахівському напрямку
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ понесла великі втрати на Курахівському напрямку

Генштаб ЗСУ
зсу

На фронті за минулу добу відбулося 98 бойових зіткнень, а з початку поточної доби - вже 29 бойових зіткнень. На Курахівському напрямку у російських військ значні втрати.

Що відомо про ситуацію на фронті

На Харківському напрямку від початку доби триває бій в районі Стариці. Ситуація контрольована. За уточненими даними, протягом минулої доби на цьому напрямку ворог втратив 115 осіб.

На Лиманському напрямку в районі Тернів атака противника успіху не мала.

На Сіверському напрямку за сьогодні відбулося п’ять бойових зіткнень: три атаки ворога відбито, два бої тривають.

На Краматорському напрямку від початку доби відбулося три бойових зіткнення. Противник успіху не має.

На Покровському напрямку противник намагається просунутись в районах Новоолександрівки та Сокола. Дві атаки відбито, три — тривають. Ситуація напружена. Сили оборони вживають заходів щодо стабілізації обстановки.

На Курахівському напрямку три спроби ворога наблизитися до Костянтинівки зазнали невдачі. Втрат позицій не допущено. За уточненою інформацією, вчорашня активність противника призвела до значних його втрат, а саме: понад 200 окупантів вбитими та пораненими.

Від початку доби на Времівському напрямку успіху не мала спроба противника штурмувати наші позиції поблизу Старомайорського.

Також безуспішною була спроба російських окупантів просунутись на Оріхівському напрямку в районі Малої Токмачки.

На Придніпровському напрямку російські загарбники не полишають спроб витіснити наші підрозділи з плацдарму в районі Кринок. Дві атаки російських загарбників зазнали невдачі. Втрат позицій не допущено.

Наступ РФ у напрямку Харкова

Протягом трьох тижнів російські окупанти намагаються прорватися крізь оборону українських військ на півночі Харківської області. Наразі окупанти захопити приблизно 30% міста Вовчанськ, вони зав'язли у вуличних боях.

Місцева влада зазначає, що може також бути загроза активізації окупантів у напрямку міста Золочів. Але Сили оборони зазначають, що поки не фіксують такої активності ворога.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?