Армія РФ вдруге атакувала залізничну інфраструктуру на Харківщині — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ вдруге атакувала залізничну інфраструктуру на Харківщині — фото

атака
Джерело:  Укрзалізниця

Російські війська в ніч 24 травня обстріляли залізничну інфраструктуру в Харківській області. Це вже друга атака за добу.

Росія знову атакувала залізницю у Харківській області

Ворог не полишає цілеспрямованих спроб зупинити залізницю на Харківщині. Вночі він знову вдарив по цивільній залізничній інфраструктурі, — повідомили в Укрзалізниці.

Внаслідок обстрілу пошкоджено колії, будівлі, неробочі вантажні вагони та вагон електропоїзда.

На щастя, без жертв і травмованих. Поїзди далекого та приміського сполучення курсують за графіком, — додали у прес-службі компанії.

Росія атакувала Харків 23 травня

Російські війська вранці 23 травня завдали масованого ракетного удару по місту Харків. Там пролунали понад десять вибухів.

Зокрема, у Харкові окупанти вдарили по друкарні — семеро людей загинули, понад 20 поранено. У Дергачах постраждали 8 людей, а у Люботині — 10.

Генеральна директорка та співвласниця видавництва Vivat Юлія Орлова підтвердила, що це друкарня їхнього видавництва.

Юлія Орлова заявила, що на момент удару РФ у цеху була велика кількість книжок та цивільні особи.

Компанія «Укрзалізниця» також повідомила, що під обстріл потрапила цивільна залізнична інфраструктура.

Наразі маємо підтвердження влучання по декількох наших обʼєктах у місті та області. Під час прильотів працівники перебували в укритті. За попередніми даними, шість залізничників зазнали поранень. Їм надана медична допомога. На щастя, без жертв. Поїзди продовжують курсувати за графіком, — заявили у компанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?