Армія РФ зазнає втрат і перекидає резерви у район Глибокого на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ зазнає втрат і перекидає резерви у район Глибокого на Харківщині

Військові ЗСУ

За інформацією представників ОТУ “Харків”, окупаційна армія РФ перекидає додаткові штурмові групи в район села Глибоке на Харківщині на тлі численних втрат. 

Головні тези:

  • Окупаційна армія РФ перекидає додаткові штурмові групи на Харківщину через численні втрати.
  • У районі села Глибоке ворожі штурмові групи з морпіхів та піхоти готуються до наступальних дій.
  • У зону конфлікту також прибуває додатковий особовий склад та техніка російських окупантів.
  • Протягом останньої доби на Харківщині зафіксовано величезні втрати ворожої армії, включаючи техніку та укриття для особового складу.
  • Українські військові ведуть активні оборонні дії та завдають значних втрат противнику у районі проведення бойових операцій.

Що відбувається на фронті на Харківщині

Зазначається, що ворожі штурмові групи складаються з морпіхів та піхоти.

У районі населеного пункту Глибоке з метою підготовки до наступальних дій противник перемістив додаткові штурмові групи 155-ї окремої бригади морської піхоти та 18-ї мотострілецької дивізії 11 армійського корпусу. Використовує БПЛА для дистанційного мінування місцевості, - зазначається у повідомленні ОТУ “Харків”.

Українські військові також зазначають, що зафіксоване прибуття додаткового особового складу 41-го мотострілецького полку 72-ї мотострілецької дивізії з метою поповнення поточного некомплекту особового складу в районі населеного пункту Муром.

У той же час в центральній та східній частинах Вовчанська російські окупанти продовжують проводити перегрупування штурмових груп 138-ї окремої мотострілецької бригади, 1009 мотострілецького полку 6-ї армії та 128-ї окремої мотострілецької бригади 44-го армійського корпусу для проведення штурмових дій.

Також підтверджено, що штурмовий загін 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії зс рф виведений на відновлення, його позиції зайняв особовий склад 128 окремої мотострілецької бригади 44 армійського корпусу та загону "Ахмат”, - підкреслюють в ОТУ “Харків”.

Що відомо про втрати армії РФ на Харківщині протягом доби

Підкреслюється, що протягом 20 липня окупаційна армія РФ провела на Харківщині 7 безуспішних атак.

Від початку поточної доби відбулося 5 бойових зіткнень, ще одне триває.

Втрати ворога протягом минулої доби складають 113 російських окупантів.

  • 2 танки;

  • 5 артилерійських систем;

  • 8 одиниць автомобільної техніки;

  • 3 одиниці спецтехніки;

  • 11 безпілотних літальних апаратів.

Знищено 72 укриття для особового складу противника та один пункт зберігання боєприпасів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?