Армія РФ збила в Україні власний літак з КАБами — фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ збила в Україні власний літак з КАБами — фото та відео

Су-25

5 жовтня з'явилася інформація про те, що в Донецькій області впав російський літак з КАБами. Журналісти дізналися від своїх джерел у Повітряних силах ЗСУ, що він став черговою жертвою російського “дружнього вогню”.

Головні тези:

  • Російський літак з КАБами був збитий в Україні. Журналісти отримали інформацію від джерел у Повітряних силах ЗСУ.
  • Армія РФ продовжує систематично знищувати власну техніку та зброю внаслідок “дружнього вогню”.
  • Однак Росія ніколи не визнає такі втрати, заперечуючи дані України.

Росіяни продовжують систематично знищувати власну техніку та зброю

Що важливо розуміти, удень 5 жовтня українські та російські ЗМІ й блогери почали писати про збиття літака у Донецькій області.

У мережі оприлюднили відео роботи ППО та гасіння літака на землі.

Інсайдери журналісти у Повітряних силах ЗСУ стверджують , що він був знищений самими ж російськими окупантами внаслідок “дружнього вогню”.

Що цікаво, спочатку очільник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов заявив, що 5 жовтня російський Су-25 збили Сили оборони України.

Уламки частково потрапляли навколо міста Костянтинівка. Уламки також впали у приватний сектор — пошкоджено кілька приватних будинків. Жертв чи постраждалих від цієї події немає, — розповів він.

За словами очевидців, літак було збито іншим російським літаком. Російська влада поки офіційно не коментувала цю інформацію.

Як на збиття російського літака відреагували самі ж окупанти

Z-канали почали запевняти усіх своїх підписників, що в Костянтинівці було збито важкий російський БПЛА “Мисливець”, а не Су-25

Усі наші літаки та екіпажі вдома. Живі, здорові та цілі. Ну а те, що стало на безпілотник менше, буває. На це вони і випробування, — написав канал Fighterbomber, однак жодних вагомих доказів не надав.

Ще один канал також стверджує, що це лише БПЛА, а не літак.

Мисливець С-70 це. Вгамуйтеся вже. Хрін із ним із цим БПЛА. Новий зробимо, — пише канал «Воєвода мовить».

Що важливо розуміти, Росія ніколи не визнає своїх втрати в результаті “дружнього вогню”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?