Атака дронів по складах з шахедами під Єйськом. З'явилися супутникові знімки наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

Атака дронів по складах з шахедами під Єйськом. З'явилися супутникові знімки наслідків

Бавовна
Джерело:  Радіо Свобода

У мережі опубліковані супутникові знімки уражених російських складів з БпЛА “Шахед” під російським Єйськом. Будівлі військового об'єкту РФ пошкоджені.

Головні тези:

  • На супутникових знімках видно пошкодження складів з шахедами під Єйськом після атаки Сил оборони України.
  • Генштаб ЗСУ заявив про точне влучання по складах у селищі Октябрське, де зберігалося приблизно 400 ударних дронів типу “Шахед”.
  • Атака українських безпілотників на російські склади викликала вибухи та пожежі, наслідки яких зафіксували на супутникових знімках.

З'явилися супутникові знімки наслідків атаки Сил оборони України по військових складах РФ

На знімках з супутника Planet Labs за 11 жовтня видні наслідки атаки українських безпілотників по складах неподалік міста Єйськ у Краснодарському краї РФ.

Супутник зафіксував пошкодження складських будівель, зокрема руйнування даху однієї з них, та сліди пожежі.

Cупутниковий знімок наслідків пожежі під Єйськом

Бавовна на складах з шахедами: що відомо

9 жовтня у Генштабі ЗСУ заявили, що завдали удару по складах біля Єйська силами та засобами Військово-Морських Сил Збройних Сил України та Служби безпеки України. Ціль — склади у селищі Октябрське, які за твердженням Генштабу, використовувались для зберігання дронів «Шахед».

За наявною інформацією там зберігалося близько 400 ударних дронів. За результатами об’єктивного контролю зафіксовано точне влучання в ціль. На території об'єкта спостерігалася вторинна детонація.

9 жовтня російські ЗМІ повідомили про вибухи в Октябрському районі під Єйськом після атаки БПЛА.

Згодом в мережі з'явилися відео вибухів та пожежі. Представники місцевої влади не коментували наслідки удару, але заявили, що «атаку безпілотників було успішно відбито».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?