Атака ЗСУ на Крим. У РФ заявили про ліквідацію 23 окупантів
Категорія
Події
Дата публікації

Атака ЗСУ на Крим. У РФ заявили про ліквідацію 23 окупантів

Бавовна
Джерело:  online.ua

Під час масштабної “бавовни” у Криму 4 січня було ліквідовано 23 військових окупаційної армії РФ. Стало відомо, що з них 9 – спецназівці, 5 – офіцери високого рангу.

Операція “Ліквідація”: у Криму знищено 23 загарбників

Під час вчорашніх вибухів у Криму було ліквідовано російського полковника. Окупанти визнали ліквідацію 23 окупантів, серед яких п'ять офіцерів.

Влучили в ціль. Постраждали військові об'єкти в Сакському районі і неподалік Севастополя… На двох об'єктах загинули 23 військові, - цитує "Кримський вітер" один із пропагандистських Telegram-каналів.

Зокрема, серед ліквідованих виявилися 5 високопоставлених офіцерів ЗС РФ і як мінімум 9 спецназівців.

Окрім цього, місцеві Telegram-канали заявляють, що серед загиблих 4 січня може бути і керівник Генштабу ЗС Росії та перший заступник міністра оборони РФ генерал Валерій Герасімов.

Офійійні заяви з цього приводу поки що не лунали.

ЗСУ знешкодили пункт координування рашистського ППО по всьому Криму

4 січня Повітряні сили ЗСУ уразили під Євпаторією пункт управління, який відповідав за захищений канал зв'язку з Кремлем та координування ППО всього півострова.

Про це повідомили партизани АТЕШ у Telegram.

Наші агенти провели дорозвідку військової частини зв'язку поблизу Євпаторії, за якою вчора завдали ракетного удару та передали інформацію СОУ. Агенти повідомляють таку інформацію: було уражено пункт управління, який відповідав за захищений канал зв'язку з Кремлем та координування ППО всього півострова. Також було уражено глибинний бункер. В результаті було кілька 200-х та 300-х. Можемо з упевненістю говорити, що полковник Ісмагілов ніколи більше не осквернюватиме українську землю своєю присутністю (200).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?