АТЕШ проникнув до військового штабу РФ у Ростові. Що виявили
Категорія
Події
Дата публікації

АТЕШ проникнув до військового штабу РФ у Ростові. Що виявили

атеш
Джерело:  АТЕШ

Партизани провели розвідку в штабі південного військового округу в Ростові на Дону. Їм вдалось зафіксувати окупантів та техніку.

Що виявили партизани під час розвідки штабу РФ в Ростові

Як вдалося встановити, штаб охороняє патруль військової поліції з 4-х осіб. Недалеко від центральної прохідної знаходиться "Урал" з особовим складом.

За інформацією "АТЕШ", група швидкого реагування партизан, яка перебуває в районі штабу послі подій у червні 2023 року із заколотом ПВК "Вагнер" наладила зв'язки з деякими офіцерами з метою подальшої співпраці.

Зараз вони передають нам масу інформації про розташування складів, пунктів тимчасової дислокації, засобів ППО, — йдеться в повідомленні.

В "АТЕШ" зауважили, що вся надана інформація обробляється і передається Силам оборони України.

До того ж, нам вдалося встановити, що багато військових начальників незадоволені рішеннями вищого керівництва країни і відкрито про це заявляють, — зазначають партизани.

Що відомо про діяльність партизан у РФ

Днями у Московській області партизани влаштували диверсію на залізничному об'єкті — знищили релейну шафу.

Також агенти спостерігають за об'єктами Чорноморського флоту РФ у Новоросійську.

Крім того, нещодавно партизани виявили місце виробництва дронів у Санкт-Петербурзі.

20 березня партизани проникли до найбільшого військового комісаріату Радянського та Центрального районів міста Красноярськ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?