АТЕШ відстежив нові оборонні споруди РФ на пляжах Євпаторії — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ відстежив нові оборонні споруди РФ на пляжах Євпаторії — відео

Євпаторія
Джерело:  АТЕШ

Партизани руху кримськотатарського опору АТЕШ знайшли велику кількість вогневих точок російських окупантів на пляжах Євпаторії, у Криму. Але якість фортифікацій РФ дуже погана.

Головні тези:

  • Партизани руху кримськотатарського опору виявили оборонні споруди РФ на пляжах Євпаторії, де окупанти розміщують вогневі точки безпосередньо поруч з місцями відпочинку цивільних осіб.
  • Якість фортифікацій російських оборонних споруд в Євпаторії суперечлива і може не забезпечити відповідну оборону в разі десантної операції ЗСУ.
  • АТЕШ також виявив ворожий зенітний ракетний комплекс Тор, розміщений над пляжем у Севастополі, що становить загрозу для цивільного населення.
  • Окупанти РФ розміщують оборонні споруди у небезпечних місцях, порушуючи безпеку та загрожуючи життю місцевого населення.

АТЕШ знайшов нові російські оборонні споруди у Євпаторії

Агенти АТЕШ повідомляють про велику кількість вогневих точок уздовж усієї берегової лінії, безпосередньо на міських пляжах в Євпаторії.

Як зазначають партизани, окупантам плювати на те, що вони постійно наражають на небезпеку цивільне населення, розміщуючи військову техніку та оборонні споруди в місцях відпочинку, поряд з цивільними об'єктами, а також серед будинків місцевих жителів.

Зважаючи на те, як виглядають ці фортифікаційні споруди, оборонятися на початку десантної операції ЗСУ, окупанти зможуть не більше 5 хвилин.

Що вдалося виявити партизанам АТЕШ у Севастополі

Партизани провели розвідку у тимчасово окупованому Севастополі, в ході якої виявили ворожий зенітний ракетний комплекс "Тор".

Як зазначається, цього разу окупанти обрали чергове "ідеальне" місце для розміщення свого зенітно-ракетного комплексу.

Його розмістили просто над пляжем, знову ставлячи під загрозу місцеве населення.

Як зауважує рух опору, найімовірніше, це одна з останніх фотографій цього комплексу.

Як відомо, СОУ планомірно виносять радіолокаційні станції та ЗРК, вивільняючи своєрідний коридор до кримського мосту! Зворотний відлік життя "незаконної конструкції" почався.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?