АТЕШ відстежує переміщення військової техніки РФ під Сімферополем
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ відстежує переміщення військової техніки РФ під Сімферополем

Військова техніка
Джерело:  АТЕШ

Партизани кримськотатарського руху АТЕШ продовжують слідкувати за технікою та живою силою російських окупантів у Криму.

Головні тези:

  • Партизани кримськотатарського руху АТЕШ уважно слідкують за переміщеннями техніки РФ у Криму, зокрема в районі Сімферополя.
  • Росіяни почали активно вербувати місцевих жителів для виявлення підпілля у Криму, що спонукає АТЕШ діяти обережно та надавати інформацію тільки захищеним каналам.
  • У місті Євпаторія збільшилася кількість камер спостереження після публікацій фотографій фортифікаційних споруд у мережі, що свідчить про намагання РФ контролювати ситуацію на узбережжі.
  • Партизани АТЕШ наголошують, що їхня робота спрямована на залишення російських окупантів у Криму без техніки та особового складу, використовуючи всі доступні засоби.
  • Дії російських військових та спроби виявлення підпілля роблять АТЕШ ще більш пильним та активним у виконанні своїх завдань у Криму.

АТЕШ пильнує за перекиданням техніки РФ у Сімферопольському районі

Агенти АТЕШ уважно стежать за всіма переміщеннями рашистів та їхньої техніки у всіх куточках Криму.

Про це підпільники повідомили у своєму Telegram-каналі.

Цього разу було зафіксовано перекидання техніки та особового складу в районі Сімферополя, у тому числі системи БМ-21 «ГРАД» у район аеродрому «Гвардійське».

Нам відомі всі призначення кожної одиниці техніки, тому жити всьому цьому металобрухту залишилося недовго. До материкової частини України нічого не доїде!

Як РФ намагається виявити партизанів у Криму

Росіяни все активніше почали  вербувати місцевих людей для виявлення підпілля у Криму.

Як зазначає АТЕШ, представники Росгвардії приходять до місцевих жителів на роботу та пропонують співпрацю, а саме надавати інформацію про підозрілих осіб, які, на їхню думку, "зливають" дані про силовиків Росії українськими структурами.

У Євпаторії збільшилася кількість камер спостереження вздовж узбережжя після постійних публікацій фотографій фортифікаційних споруд у мережі.

Для цього ми й продовжуємо свою роботу, щоб вселяти страх і змусити замислитися над тим, що час залишати українські території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?