АТЕШ виявив радіорелейну станцію армії РФ у Криму — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ виявив радіорелейну станцію армії РФ у Криму — фото

рлс
Джерело:  АТЕШ

Партизани провели нову розвідку у Криму. Зокрема вони виявили коштовну радіорелейну станцію окупантів РФ.

Головні тези:

  • Партизани виявили радіорелейну станцію РФ в Криму, яка була узята на озброєння у 2018 році
  • Російські війська захопили Крим у 2014 році та перетворили півострів на важливий військовий хаб
  • Українські сили оборони продовжують припиняти російські вторгнення та відстежують переміщення систем ППО на окупованому Криму
  • Партизани намагаються виявляти та знищувати техніку та об'єкти ворога, в тому числі радіорелейні станції

Що відомо про нову розвідку партизанів у Криму

Як зазначається, агент «АТЕШ» виявив розташування Р-419 у Роздольненському районі.

Дана станція призначена для розгортання радіорелейних або кабельних ліній зв'язку, відгалуження каналів, для використання як радіовставки на пошкоджених або ремонтованих кабельних лініях зв'язку.

Експонат дуже цінний для рашистів та досить сучасний. Він був узятий на озброєння у 2018 році. Зворотний звіт життя цієї РЛЗ розпочався. Як саме її буде знищено — стане великим сюрпризом для окупантів, — йдеться в дописі.

Що відомо про ситуацію в Криму

Російські війська захопили Крим у 2014 році. Після цього загарбники почали звозити на півострів свої системи ППО, оскільки перетворили дану захоплену частину територію України на великий та важливий військовий хаб.

Ще більшого значення для росіян у цьому контексті півострів набув після масштабного вторгнення в Україну в лютому 2022 року.

При цьому українські сили оборони знаючи про "надзавдання" Криму для Росії не втрачають можливості вдарити по військових об'єктах та місцях зосередження техніки та живої сили ворога, ППО — не виняток.

Днями ми повідомляли, що партизани відстежили переміщення росіянами систем ППО для захисту мосту, який з'єднує окупований Крим із Росією. Крім того, 13 травня під удар потрапила російська база ППО на горі Ай-Петрі у Криму.

Також окупанти почали будувати загородження, щоб приховати свою ППО у Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?