АТЕШ знайшов пункт управління ФСБ у ялтинському санаторії
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ знайшов пункт управління ФСБ у ялтинському санаторії

Ялта
Джерело:  АТЕШ

Як виявили учасники руху кримськотатарського опору АТЕШ, російські війська облаштували пункт управління ФСБ на території санаторію в Ялті.

Головні тези:

  • Російські війська облаштували пункт управління ФСБ на території санаторію в Ялті.
  • Кримські татари продовжують відстежувати дії окупантів і фіксують маневри російських військ та підривні заходи на півострові.
  • Брак систем ППО зумовлює можливість прикриття лише окремих районів півострова російськими окупантами, що викликає певні загрози для місцевого населення.

Російські окупанти ховають пункт управління ФСБ у санаторії Ялти

Агенти АТЕШ продовжують відстежувати дії окупантів на окупованому півострові.

Стало відомо, що росіяни облаштували пункт управління ФСБ у санаторії "Чорномор'я" в Ялті. На території було зафіксовано до 50 осіб та близько 15 машин співробітників ФСБ.

Санаторій в Ялті з пунктом управління ФСБ

За наявною інформацією саме туди прибула комісія з Москви, яка займається пошуком партизанських рухів на півострові.

Як росіяни намагаються захистити Керченський міст

Наразі у напрямку Керченського мосту масово спрямовані військово-технічні засоби, а її конструкцію намагаються загородити спеціальною спорудою.

Як зазначається, в Керчі будують укріплення біля мосту через протоку. Моніторингова група зазначає, що сьогодні з'явилось фото цього будівництва.

Будують капітально, забивають у дно палі. Місце будівництва показано червоною лінією на карті.

Як констатують партизани, на сьогодні окупанти активно перекидають вцілілі установки ППО, авіацію, РЛС і всі військові об'єкти із західної частини Криму.

Нафтосховища вже порожніють, а дістати паливо навіть місцевому населенню фактично неможливо. Склади БК переміщуються на схід і розміщуються поблизу Керченського мосту.

Водночас рух опору зазначає, що загарбникам вдається прикривати лише один район півострова через катастрофічний брак систем ППО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?