Авіація РФ бомбила житлову забудову Харкова — понад 10 постраждалих
Категорія
Україна
Дата публікації

Авіація РФ бомбила житлову забудову Харкова — понад 10 постраждалих

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
Уламок

Близько 15.30 2 вересня Росія завдала нового удару по Харкову. Станом на 17.16 відомо про 11 поранених внаслідок скидання КАбів.

Головні тези:

  • Російська авіація здійснила новий удар по Харкову, в результаті чого понад 10 людей постраждало від скидання КАБів.
  • У ході авіаудару було пошкоджено власні автомобілі, гаражі та житлові будинки у Київському районі Харкова.
  • Основні постраждалі перебувають у лікарнях, де їм надається необхідна медична допомога. Стан кількох з них оцінюється як важкий.

Росія бомбила Харків: є поранені

У Харкові було зафіксоване влучання у Київському районі та пошкоджено автомобіль через авіаудар вдень 2 вересня.

О 15.55 керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про пʼятьох постраждалих.

Медики надають всю необхідну допомогу. Є загоряння гаражів. Ліквідація наслідків триває.

За попередніми даними, у гаражний кооператив, що розташований біля житлових будинків у Київському районі, влучили 2 ворожих КАБа. Є пожежа. Без постраждалих.

Також Синєгубов уточнив, що влучання російської керованої авіабомби зафіксоване на території одного з вишів: 5 потерпілих.

О 16.33 стало відомо про сімох постраждалих у Харкові: жінка 60 років та чоловік 40 років — у важкому стані. Ще 5 жінок — у середньому стані.

О 17.16 кількість поранених зросла до 11 людей.

Що відомо про атаку РФ на Харків 1 вересня

Країна-агресорка 1 вересня завдала щонайменше 10 ударів ракетами по Харкову. Під атакою були три райони — Салтівський, Київський та Немишлянський.

Як повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, станом на зараз постраждали 29 людей, серед них двоє дітей та двоє медиків. Стан одного з лікарів тяжкий. Без загиблих.

Серед пошкоджень — відділення «Нової пошти», магазини, спортивний комплекс, торговельний центр, автомобілі. 

За даними уповноваженого Верховної Ради з прав людини Дмитра Лубінця, у місті пошкоджені торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури та житлові будинки. Крім того, голова ОВА додав, що пошкоджено і відділення "Нової пошти".

Ударів завдано по 3 локаціям: Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі, близько Гідропарка у Київському районі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?