Байден пообіцяв зупинити Путіна за останні місяці на посаді президента — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Байден пообіцяв зупинити Путіна за останні місяці на посаді президента — відео

Джо Байден
Байден пообіцяв зупинити Путіна за останні місяці на посаді президента — відео

Президент США Джо Байден пріоритетами своєї роботи останніх шістьох місяців на посаді назвав завершення війни у Секторі Газа та припинення війни в Україні.

Головні тези:

 

  • Президент США висловив наміри зупинити російського диктатора Путіна в Україні та підтримати НАТО для зміцнення безпеки.
  • Байден планував йти на другий термін, але після невдалих дебатів він вирішив не брати участь у наступних виборах, підтримавши Камалу Гарріс.
  • Президент звернув увагу на важливі аспекти міжнародної політики, які потребують уваги та розв'язання незабаром.
  • Байден відзначив необхідність згуртування коаліції гордих націй для подолання викликів, що ставлять демократію в різних частинах світу.

Байден озвучив свої пріоритети на наступні шість місяців

Президент Джо Байден озвучив свої пріоритети у царині міжнародної політики, серед них: робота над припиненням війни у Секторі Газа і зупинка російського диктатора Володимира Путіна в Україні.

Я збираюся продовжувати працювати над тим, щоб закінчити війну в Газі. Повернути додому всіх заручників, принести мир і безпеку на Близький Схід і закінчити цю війну. Ми продовжимо згуртовувати коаліцію гордих націй, щоб зупинити Путіна, який захопив Україну.

Джо Байден

Джо Байден

Президент США

Глава Білого дому також пообіцяв "зберегти НАТО сильнішим, потужнішим і більш згуртованим, ніж будь-коли за всю нашу історію".

Вибори в США

Байден посідає пост президента США з 2021 року. Він також планував йти на другий термін і був основним кандидатом від Демократичної партії на виборах.

Однак після невдалих дебатів із республіканцем Дональдом Трампом у червні він зустрівся з широкою хвилею критики та масовими закликами знятися з виборів.

21 липня Байден офіційно повідомив, що виходить з президентської гонки. Він підтримав віцепрезидентку Камалу Гарріс як кандидатку від демократів. Однак її кандидатуру ще мають затвердити на серпневому зʼїзді Демократичної партії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?