Бавовна на Луганщині. Відомі наслідки удару ЗСУ по базі солдатів РФ
Категорія
Події
Дата публікації

Бавовна на Луганщині. Відомі наслідки удару ЗСУ по базі солдатів РФ

атака
Джерело:  online.ua

20 травня у місті Довжанськ Луганської області, яке знаходиться під російською окупацією, лунали вибухи. Стало відомо, що атакована база солдатів РФ.

Відомі результати “бавовни” в окупованому Довжанську

Як повідомляють росЗМІ, удар ЗСУ припав по базі російських військовослужбовців. Внаслідок атаки 3 військових загинули, 4 поранені.

Призначений РФ “глава” окупованої частини Луганської області Пасічник повідомив, що удару по місту 20 травня було попередньо завдано за допомогою ракет ATACMS з касетними боєприпасами і БПЛА.

За його даними, поранено нібито восьмеро людей. Крім цього пошкодження отримав житловий будинок.

Що відомо про вибухи на Луганщині 20 травня

20 травня у Довжанську та Ровеньках був “прильот” по базах окупаційних військ.

У той же день “керівник” “ЛНР” Леонід Пасечник заявив про другу за день “бавовну” на Луганщині.

Представник окупаційної влади підтвердив “прильот” і заявив, що від ракетного удару із застосуванням касетних боєприпасів по Довжанську (перейменованому окупантами у Свердловськ) пошкоджено склад із ПММ.

Окрім цього 20 травня у селищі Ювілейному, що поряд з Луганськом, була атакована ще одна база російських військових. Окупанти заявляли про удар ракетами Storm Shadow/SCALP-EG.

Пошкоджень зокрема зазнала Академія внутрішніх справ, де базуються російські військові. Також зазначають, про нібито 5 поранених.

Як повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, військову базу росіяни облаштували серед цивільної забудови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?