Бійці ССО показали знищення мостів і переправ армії РФ на Курщині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ССО показали знищення мостів і переправ армії РФ на Курщині — відео

ССО
Бійці ССО показали знищення мостів і переправ армії РФ на Курщині — відео

Оператори Сил спеціальних операцій спільно з підрозділами Сил оборони України влучно знищують мости та переправи під час операції в Курській області РФ.

Головні тези:

  • Бійці ССО спільно з підрозділами ЗСУ влучно знищують мости та переправи в Курській області РФ.
  • Відео фіксує ефективні ураження операторами ворожої інженерної техніки та корегування вогню по мостах та понтонних переправах.
  • Бомбардування спрямовані на ізоляцію російських військ у районі між річкою Сейм і контрольованою Україною територією.
  • ЗСУ активно намагаються ліквідувати переправи через річку у Курській області, які є стратегічними для ворожих сил у регіоні.
  • Авіація Повітряних Сил продовжує позбавляти ворога логістичних спроможностей точними ударами з повітря.

ЗСУ показали, як знищують мости і переправи в Курській області

Зазначається, що на оприлюдненому нині відео зафіксовано ефективні ураження операторами ССО ворожої інженерної техніки в Курській області, а також виявлення та корегування вогню Хаймарсів по мостах та понтонних переправах.

Куди на  Курщині "зникають" понтони росіян? Оператори Сил спеціальних операцій спільно з підрозділами Сил оборони України їх влучно знищують.

Також повідомляється, що спільно з Силами оборони України в Курській області РФ було вражено та знищено скупчення техніки, польовий склад б/к, ПММ, комплекс РЕБ, 152-мм гармату Д-20.

Українська авіація знищила другий міст у Курській області РФ

Як повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, авіація Повітряних Сил точними ударами з повітря продовжує позбавляти ворога логістичних спроможностей.

Це матиме значний вплив на ворога, адже позбавляє його логістичних спроможностей.

Окрім цього 16 серпня Збройні сили України під час операції у Курській області знищили міст через річку Сейм біля села Глушкове. Цей міст був найважливішою артерією логістики у цьому районі.

Як зазначається, ЗСУ активно намагаються знищити переправи через річку в Курській області, які є єдиними шляхами для постачання або відступу російських військ, що перебувають у цьому регіоні.

Бомбардування спрямовані на ізоляцію російських військ у районі між річкою Сейм і територією, яка вже контролюється Україною. За даними українських ВПС та російських джерел, усі три мости через річку Сейм були знищені або серйозно пошкоджені, — пише видання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?