Білорусь почала перекидати танки до прикордоння з Україною — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорусь почала перекидати танки до прикордоння з Україною — відео

Білорусь почала перекидати танки до прикордоння з Україною — відео
Джерело:  online.ua

11 серпня Білорусь почала перекидати свої танки в прикордонні райони з Україною. Їх переміщують на Гомельський і Мозирський тактичні напрямки.

Головні тези:

  • Білорусь відправляє танки на кордон з Україною, зміцнюючи прикордонні області.
  • Військовослужбовці механізованого з'єднання ЗС Білорусі готуються до маршів на Гомельський і Мозирський тактичні напрямки.
  • Лукашенко вимагає посилення угруповання військ у районах прикордоння з Київською та Чернігівською областями України.
  • Підрозділи відділів сил спеціальних операцій, сухопутних військ та ракетних військ отримали завдання на здійснення маршів на призначені райони.

Білорусь почала посилювати прикордонні області

Зазначається, що підрозділи одного з механізованих з'єднань ЗС Білорусі вже приведені в готовність.

Військовослужбовці завантажують військову техніку на залізничний транспорт і починають комбінований марш до призначених районів (Гомельський і Мозирський тактичні напрямки, — ред.), — вказується у заяві Міноборони Білорусі.

Лукашенко наказав відправити "Іскандери" та РСЗВ до українського кордону

10 серпня нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко почав вимагати посилення угруповання військ на Гомельському і Мозирському тактичних напрямках, що межують із Київською та Чернігівською областями України.

З офіційною заявою з цього приводу уже виступив очільник Міністерств оборони Білорусі Віктор Хренін.

За його словами, Лукашенко віддав вказівки на посилення угруповання військ на Гомельському і Мозирському тактичних напрямках.

Військові частини сил спеціальних операцій, сухопутних військ, ракетних військ, зокрема реактивні системи "Полонез" і комплекси "Іскандер", отримали завдання на здійснення маршів у призначені райони, — заявив Хренін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?