Боєць Nemesis Group “Джанич” пояснив феномен російських визвольних сил
Категорія
Україна
Дата публікації

Боєць Nemesis Group “Джанич” пояснив феномен російських визвольних сил

Джанич
Джерело:  online.ua

Боєць Nemesis Group Фелікс "Джанич" в інтерв'ю Online.UA поділився своєю думкою щодо свідомих росіян, які розуміють дії Путіна в Україні та Росії. 

Головні тези:

  • Росіяни, що усвідомлюють дії Путіна в Україні та РФ, виявляють бажання вступити до добровольчих корпусів, як доказ відчуття своєї історії та правди.
  • Боєць Nemesis Group розкриває рабський менталітет у Росії, який призводить до відсутності свободи думки та самовираження.
  • Мотивація воїнів з Вірменії у боротьбі проти РФ полягає у бажанні захищати батьківщину, Україну та стояти за правду, що спричинено відчуттям власної історії.
  • Nemesis Group як спільнота українських вірмен бере активну участь у війні проти Росії від перших днів повномасштабної війни.
  • Ідеологія Nemesis Group ґрунтується на спадщині царства Багратуні та Ашота Залізного, що символізує патріотизм та відданість вірменському корінню.

РДК усвідомлює, що насправді відбувається в Росії — Джанич

Існують (росіяни, які розуміють, що творить Путін в Україні та в РФ — ред.). Перший приклад наведу росіян — це добровольчий корпус, РДК. На початку війни ніхто б у це не повірив, ніхто. Зараз всі прекрасно вірять і, як ми бачимо, факт є фактом. Тут люди навіть якесь бажання виявляють звідти приїхати сюди, і ми це бачимо в реальності, ми не бачимо на словах, як це каже Росія, історіями, і все інше.

Ми віримо фактам, і є такі люди, які усвідомлюють (у Росії — ред.), просто вони не можуть сказати це. Тому що там за кожне слово, яке говориться проти уряду, — покарання.

Фелікс "Джанич"

Фелікс "Джанич"

Боєць Nemesis Group

На думку Джанича, у Росії плекається рабський менталітет.

А це що, до чого це призводить? Призводить до рабства. У тебе немає своєї думки, ти маєш робити те, що тобі кажуть. Максимум — можеш сходити по хліб, скупитися, піти з друзями погуляти, але неголосно, а якщо щось скажеш, одразу поїдеш на “СВО”.

“Джанич” розкрив мотивацію добровольців з Вірменії, які воюють за Україну проти РФ

Як зазначає боєць Nemesis Group, він дійсно спілкується з багатьма із них.

Фелікс “Джанич” розповідає, що вірменські добровольці самостійно виходять на їхню спільноту, адже стежать за діяльністю та успіхами Nemesis Group.

Мотивація у таких воїнів завжди однакова — захищати свою батьківщину, захищати Україну, а також стояти за правду.

Тому що, наголошу на одному моменті, як виявляється, під час цієї війни стало зрозуміло, що в кожної країни своя історія, у кожної таке відчуття, наче кожен жив у своєму світі, на своїй земній кулі, і своя була історія, і ніхто нікого не знав. А тут скинули всіх на одну землю, і все: "у мене своя історія, ні в мене своя".

Nemesis Group: що відомо

Nemesis Group — це спільнота вірмен України, які є нащадками царства Багратуні, що беруть безпосередню участь в бойових діях у війни проти Росії з перших днів повномасштабного вторгнення.

На шевронах угруповання зображений Ашот Залізний — цар Вірменії з роду Багратуні та покровитель вірменського війська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?