Боєць Nemesis Group “Джанич” спрогнозував неминуче майбутнє РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Боєць Nemesis Group “Джанич” спрогнозував неминуче майбутнє РФ

Джанич
Джерело:  online.ua

Боєць Nemesis Group Фелікс "Джанич" в інтерв'ю Online.UA поділився своєю думкою щодо можливості розпаду країні-агресорки Росії та усвідомлення росіянами необхідності змін у РФ.

Головні тези:

  • Фелікс “Джанич” спрогнозував переворот та можливий розпад РФ через бунти та усвідомлення громадян.
  • Боєць підкреслив, що зростання кількості людей, які воюють, може призвести до більшого хаосу в Росії.
  • Він впевнений, що у РФ панує рабський менталітет, призводячи до відсутності свободи висловлювання та страху перед урядом.
  • Немало росіян усвідомлюють дії Путіна в Україні та РФ, але змушені тримати це при собі через можливі наслідки.
  • “Джанич” переконаний, що інтелектуальний розкол серед росіян приведе до подальшої дестабілізації та змін у країні.

Росія розпадеться після заколотів та бунтів — Фелікс “Джанич”

Я думаю, у них буде однозначно переворот, сто відсотків буде переворот. Як показує знову ж таки практика і тактика війни, українців хоч менше, а їх (росіян — ред.) більше, проте дійде до такого, що в селі залишаться просто самі старики. Там і так ідуть уже бунти. Просто коли вже торкнеться людей трохи розумніших йти на “СВО”, ось вони почнуть вже діяти.

Зараз ідуть у них ті (воювати в Росії — ред.), що ведуться на вигадані якісь там казки Путіна, ще щось. Дідусь вийшов, розповів, всі діти повірили, тому коли торкнеться вже того рангу людей, які думати ще вміють, ось ті вже скажуть: "Bибачте, ну, в сенсі". У них же нормально, що тато і син пішов — помер, нормально, мамі дали пральну машинку. Це ж нормальна тема (для росіян — ред.). Або як у них журналіст із Макіївки приніс шматок шлакоблока, каже: "Ваш син написав там останні слова, а потім помер. Ми цей шлакоблок вам залакуємо, поставимо як пам'ятник".

Фелікс "Джанич"

Фелікс "Джанич"

Боєць Nemesis Group

“Джанич” переконаний, що чим більше людей воюватиме, тим більшим хаос буде в Росії.

Зараз цей хаос контролюється, тому що зараз на війні ті, які не можуть думати, у них немає свого слова, у них немає своїх якихось думок. Їм сказали: "Ти будеш робити ось це" — "добре", а коли торкнеться тих, хто думає, то переворот буде однозначно.

РДК усвідомлює, що насправді відбувається в Росії — Джанич

Боєць Nemesis Group Фелікс "Джанич" в інтерв'ю Online.UA поділився своєю думкою щодо свідомих росіян, які розуміють дії Путіна в Україні та Росії. 

Існують (росіяни, які розуміють, що творить Путін в Україні та в РФ — ред.). Перший приклад наведу росіян — це добровольчий корпус, РДК. На початку війни ніхто б у це не повірив, ніхто. Зараз всі прекрасно вірять і, як ми бачимо, факт є фактом. Тут люди навіть якесь бажання виявляють звідти приїхати сюди, і ми це бачимо в реальності, ми не бачимо на словах, як це каже Росія, історіями, і все інше.

Ми віримо фактам, і є такі люди, які усвідомлюють (у Росії — ред.), просто вони не можуть сказати це. Тому що там за кожне слово, яке говориться проти уряду, — покарання.

На думку Джанича, у Росії плекається рабський менталітет.

А це що, до чого це призводить? Призводить до рабства. У тебе немає своєї думки, ти маєш робити те, що тобі кажуть. Максимум — можеш сходити по хліб, скупитися, піти з друзями погуляти, але неголосно, а якщо щось скажеш, одразу поїдеш на “СВО”.

Nemesis Group: що відомо

Nemesis Group — це спільнота вірмен України, які є нащадками царства Багратуні, що беруть безпосередню участь в бойових діях у війни проти Росії з перших днів повномасштабного вторгнення.

На шевронах угруповання зображений Ашот Залізний — цар Вірменії з роду Багратуні та покровитель вірменського війська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?