Британська розвідка прогнозує значне зростання втрат армії РФ в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Британська розвідка прогнозує значне зростання втрат армії РФ в Україні

Армія РФ в Україні

За інформацією розвідки Міноборони Британії, протягом кількох найближчих місяців втрати окупаційної армії РФ в Україні значно зростуть. 

Що у британській розвідці кажуть про зростання втрат армії РФ

Аналітики розвідки Міноборони Британії зазначають, що у середньому втрати злочинної армії РФ в Україні протягом квітня складали 899 осіб на добу.

Цілком імовірно, що в найближчі два місяці кількість втрат з боку Росії знову зросте в міру відновлення цілеспрямованих наступальних операцій на сході України. Це станеться після невеликого зниження темпів операцій в останні два місяці після падіння Авдіївки, — зазначається у публікації.

У британській розвідці підкреслюють, що наразі загальні втрати від початку розв’язаної Кремлем злочинної війни проти України вже складають 465 тис осіб.

При цьому, як зазначають в Міноборони Британії, попри численні втрати, армія РФ адаптувалась до умов ведення війни на виснаження проти України, у яких акцент робиться на чисельну перевагу.

Ця залежність від кількості майже напевно збережеться впродовж усієї війни в Україні і матиме довгострокові наслідки для майбутньої російської армії, — попереджають аналітики британської розвідки.

Що відомо про ситуацію на фронті

За інформацією аналітиків порталу DeepState, російські окупанти просунулись територією села Нетайлове на Донеччині.

За відомостями Генштабу ЗСУ, станом на ранок 4 травня, українські воїни на Авдіївському напрямку відбили 34 ворожі атаки біля населених пунктів Нетайлове, Новоолександрівка, Новопокровське, Архангельське, Сокіл та Уманське й західніше Семенівки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?