Буданов отримав відзнаку за внесок ГУР у боротьбу з окупантами РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов отримав відзнаку за внесок ГУР у боротьбу з окупантами РФ

Кирило Буданов
Буданов отримав відзнаку за внесок ГУР у боротьбу з окупантами РФ

Голова Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов отримав відзнаку від прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля за значний внесок у боротьбу проти російських загарбників під час війни. 

Головні тези:

  • Голова ГУР Кирило Буданов отримав відзнаку від уряду України за внесок у боротьбу з російськими окупантами.
  • Розвідники ведуть рішучу боротьбу за захист України в кіберпросторі, на суші та у воді.
  • Українські дрони виконують успішні операції у російських областях, атакуючи військові об’єкти та нафтобази.
  • ГУР регулярно проводить операції на території Росії, підкреслюючи рішучість в захисті України.
  • Відзнака ГУР за внесок у боротьбу з окупантами підкреслює важливість роботи розвідників у захисті країни від агресора.

Буданов отримав відзнаку за внесок воєнної розвідки у боротьбі з окупантами РФ

Очільник ГУР Кирило Буданов подякував уряду та особисто Шмигалю за визнання результатів діяльності ГУР і підтримку спецслужби.

Він підкреслив, що ця нагорода є символом важливості роботи кожного співробітника розвідки, які щодня мужньо і наполегливо захищають Україну.

Ця відзнака підкреслює роль і значущість кожного розвідника, які щоденно, сміливо й наполегливо працюють на різних ділянках боротьби з агресором, — зазначив Кирило Буданов.

Він також додав, що ГУР продовжує рішучу боротьбу за захист України та її народу від російських окупантів і їхніх злочинів.

ГУР атакує РФ на суші, у воді та в кіберпросторі

Спецпризначенці регулярно проводять операції на ТОТ та території Росії, а також здійснюють атаки на російські сервіси. 

12 вересня було здійснено дві важливі операції: атака на банківські сервіси та рейд у Чорному морі. В результаті у росіян «лягли» сайти та мобільні додатки найбільших банків, вони втратили особовий склад на платформі «Крим-2» і літак Су-30СМ, було пошкоджено обладнання.

Українські дрони літають у російські області чи не щоночі, атакуючи військові об’єкти та нафтобази. Деякі безпілотники навіть залітають на відстань понад 1 тис км.   

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?