Бундестаг проведе екстрене засідання через загрозу вторгнення Росії в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Бундестаг проведе екстрене засідання через загрозу вторгнення Росії в Україну

Бундестаг проведе екстрене засідання через загрозу вторгнення Росії в Україну
Джерело:  online.ua

У четвер, 22 квітня, парламент Німеччини проведе екстрені слухання через Україну. Члени Будестага обговорять загрозу вторгнення Росії в Україну.

Джерело: Twitter посла України в Німеччині Андрія Мельника.

Український посол подякував німецьким парламентаріям за цю ініціативу. Він наголосив на важливості того, що політичний істеблішмент прислухався до закликів України запобігти агресивному вторгненню Росії на українські території.

"22 квітня Бундестаг проведе парламентські слухання на тему" Переміщення російських військ і наростаюча небезпека ескалації на Сході України ", - уточнив Мельник.

Позиція Німеччини щодо України

Напередодні під час виступу в ПАРЄ канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що скупчення російських військ біля кордонів України погіршує ситуацію з безпекою. Вона заявила, що Німеччина і Франція підтримують Україну.

Міністр оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер в свою чергу звинуватила Росію в спробі посилити напругу вздовж кордону України. Вона заявила, що російська сторона робить все, щоб викликати реакцію на свої небезпечні дії.

Аннегрет Крамп-Карренбауер також попереджала, що небезпечні дії Росії призводять до зростання викликів для усього Європейського регіону. Вона закликає збільшити витрати на озброєння, щоб була можливість захищати свої національні інтереси.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?