Це сигнал від Путіна. Політолог пояснив участь РФ у великому обміні ув'язненими
Категорія
Політика
Дата публікації

Це сигнал від Путіна. Політолог пояснив участь РФ у великому обміні ув'язненими

Путін

Повернення додому російського кілера Вадима Красікова та інших російських шпигунів в рамках обміну між країнами заходу, США та РФ – це сигнал від диктатора Володимира Путіна для російської агентурної мережі за кордоном. Таку думку озвучив політолог Володимир Фесенко.

Головні тези:

  • Мотивом Путина є підтримка своїх спецслужб та агентів за кордоном.
  • РФ та Захід знову повертаються у стан “холодної війни”.
  • Повернення професійного кілера Красікова підкреслює готовність Путіна до посилення агентурної війни та шпигунських операцій.

Які насправді були мотиви у Путіна

Згідно з даними експерта, країна-агресорка уже проводить масштабну гібридну таємну війну проти заходу.

Сигнал такий: не бійтеся, якщо вас затримають, то ми вас повернемо, — пояснив Фесенко.

Він також зауважив, що відносини між Заходом та Росією знову повертаються в часи холодної війни.

Попри те, що в медіа з’явилися заголовки про потепління між Москвою та Вашингтоном, нічого подібного насправді не відбувається.

Все що хотів Путіна — це повернути свого професійного кілера, офіцера російських спецслужб Вадима Красікова, який отримав вирок в Німеччині — довічне ув’язнення.

Оскільки німці не хотіли віддавати Красікова у Путіна знайшли спосіб як натиснути на німців. Вони в Білорусії заарештували громадянина Німеччини і засудили його до смертної кари і це стало останньою краплею, яка вплинула на рішення німецького уряду, правлячої коаліції і обмін відбувся, — розповів Володимир Фесенко.

Путін буде посилювати агентурну війну проти Заходу

Політолог звертає увагу на те, кого повернула Москва під час великого обміну.

Як уже відомо, йдеться про професійного кілера, шпигунів і людей, які пов’язані зі спецслужбами.

Фесенко наголошує, що саме в цьому й полягає логіка холодної війни.

Це сигнал російській агентурі за кордоном, а Росія зараз розпочала масштабну гібридну таємну війну проти Заходу, сигнал такий: не бійтеся, якщо вас затримають, то ми вас повернемо. Обов’язкове повернення Красікова, кажуть, це саме умова Путіна була, — наголошує політолог.

Що важливо розуміти, Путін навіть особисто приїхав зустрічати Красікова в аеропорту, тоді як полонених військових, яких повертають в РФ, не зустрічає.

Путіну подобається грати в ці шпигунські ігри, зокрема вбивства за кордоном, — пояснив експерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?