Це зрада. У США спалахнув скандал через рішення Кеннеді-молодшого щодо Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Це зрада. У США спалахнув скандал через рішення Кеннеді-молодшого щодо Трампа

Трамп та Кеннеді молодший
Джерело:  online.ua

Увечері 23 серпня незалежний кандидат у президенти США, племінник експрезидента Кеннеді — Роберт Кеннеді-молодший — офіційно оголосив про зняття своєї кандидатури та висловив підтримку республіканцю Дональду Трампу. Це неочікуване рішення обурило сімейство Кеннеді.

Головні тези:

  • Політик вирішив прибрати своє ім’я з бюлетенів у 10 ключових штатах.
  • Члени родини звинуватили Кеннеді-молодшого у зраді найдорожчих цінностей, які були спільними для всієї родини.
  • Трамп відреагував на підтримку з боку Кеннеді-молодшого, назвавши політика ”натхненням для американців".

Роберт Кеннеді-молодший потрапив під шквал критики з боку власної родини

За словами членів родини Кеннеді, вони бачать США як країну "сповнену надії та об’єднану спільним баченням кращого майбутнього, майбутнього, що буде визначатися індивідуальною свободою, економічною обіцянкою і національною гордістю".

У такий спосіб сімейство вирішило підтримати, кандидатку від демократів Камалу Гарріс та усю її команду.

А от рішення Робера Кеннеді-молодшого родина колишнього президента публічно назвала “зрадою”.

Сьогоднішнє рішення нашого брата Роберта підтримати Трампа — це зрада найдорожчих цінностей, які поділяв наш батько і поділяє наша родина. Це сумне завершення сумної історії, — мовиться у заяві членів родини Кеннеді.

Варто звернути увагу на те, що підписи під нею залишили члени родини Кеннеді Катлін Кеннеді-Таунсенд, Кортні Кеннеді, Керрі, Кріс та Рорі Кеннеді.

Як сам Кеннеді-молодший коментує своє рішення

Роберт Кеннеді-молодший оголосив про зняття своєї кандидатури у ключових штатах, а також приєднався до передвиборчого заходу кампанії Дональда Трампа в Аризоні, таким чином висловивши йому підтримку.

За словами політика, він вирішив прибрати своє ім’я з бюлетенів у 10 штатах, результати в яких грають ключову роль, проте залишиться кандидатом в інших.

Республіканець уже відреагував на це рішення, заявивши, що Кеннеді-молодший "надихає мільйони і мільйони американців та хоче розв'язати критичні проблеми, які у цій країні надто довго ігнорувалися".  

Ба більше, Трамп пообіцяв у разі перемоги створити президентську комісію щодо спроб замахів та оприлюднити документи, пов’язані з вбивством президента Джона Кеннеді у 1963 році. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?